Savjeti

Канцеларија по мерка на вашиот простор

Новиот канцелариски асортиман на Прима се состои од работни столчиња и маси со дополнителна опрема, гардероби, полици, комоди, фиокари и претставува модерен мебел кој ги задоволува сите потреби на едно функционално работно место.

Дознај повеќе

Холандска атмосфера на спалната соба со хрватски потпис

Брзото темпо на денешницата носи многу стрес и се повеќе ја нагласува потребата одморот, без оглед на неговото времетраење, да биде квалитетен. За добар одмор, многу е важно да имате спална соба која претставува место на сигурност и мир.

Дознај повеќе

Водич за опремување на ентериер со стручните лица на Прима

Богатиот асортиман на Прима ви дава бројни можности и го олеснува процесот на уредување кој помага да со правилен избор се обликува стилски уреден простор кој се поврзува со исти бои, декори и материјали.

Дознај повеќе

Како да го одбетере душек кој ќе ви одговара?

Квалитетен сон за квалитетен живот!

Влијанието на квалитетниот сон на целокупното психичко и физичко здравје е немерлив. Неговата клучна улога во сите аспекти на животот е докажана со бројни истражувања кои покажаа дека поради лошиот и неправилен сон пати вашето тело, но и вашиот дух.

Дознај повеќе

Box-spring кревети

Луксуз во вашата спална соба

Понекогаш одбирањето на креветот го дефинира уредувањето на целата спална соба. Благодарејќи на луксузниот изглед, box-spring креветите постануваат центар на секој простор.

Дознај повеќе

  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет