Водич за опремување на ентериер со стручните лица на Прима

Богатиот асортиман на Прима ви дава бројни можности и го олеснува процесот на уредување кој помага да со правилен избор се обликува стилски уреден простор кој се поврзува со исти бои, декори и материјали.

Долгогогодишната присутност на Прима групацијата на големиот пазар на мебел доведе до препознатливост на нашите производи и желбата за непрестано зголемување на квалитетот и модерниот дизајн со кој се потврдува нашата релевантност и конкурентност.

Новитетите од соптвеното производство на мебел кои се смислени благодарејќи на Приминиот дизајнерски тим кој правовремено ги препозна трендовите и ги усклади со иновативниот дизајн и врвните материјали. Со веќе познатите и препознатливи парчиња мебел, колекцијата секоја година се надополнува со новитети во програмите за спиење, тапацираниот, масивниот и плочастиот мебел како и новите колекции на кијни по мерка и модуларни кујни.

Целосно опремување на ентериер

Приминиот дизајнерски тим осмисли решенија за стилски вклопени ентериери со различна квадратура наменета за опремување на приватен простор како и простор за изнајмување. Примините решенија можат да се надополнат со мебел од нашиот богат асортиман како и да дадат правци за обликување на ефектниот и модерен ентериер опремен по високи естетски критериуми.

Во разгранетата мрежа која ја сочинува дури 58 салони во Хрватска и 8 салони во Македонија, побарајте квалитетен мебел, развиен и произведен во Прима. При опремување на апартмани, куќи за одмор или преуредување на домот цел е оптимално да се искористи секој нивни сантиметар, но избегнувајќи ја пренатрпаноста и со тоа да добиете убав и удобен простор.

Бесплатно земање мерки и 3Д планирање

Во изборот на мебел купувачите со помош на стручните продажни советници од Прима кои ќе ви понудат целосно решение прилагодено на индивидуалните потреби. Имено, услугата е целосно прилагодена на купувачите и нивните потреби, почнувајќи од земањето мерки од просторот како и давање предлог решенија за уредување па се до достава и монтажа.

Примините стручни продажни советници по договор доаѓаат во ентериерот кој е потребно да го опремат и вршат прецизно мерење на просторот. Изборот на мебел го прилагодуваат на сите просторни специфичности уважувајќи ги вашите желби. После земањето мерки, процесот продолжува во нашите салони каде Вас со совети ви помагаме просторот да ги исполнува сите функционални и естетски барања. Сите детали се ускладуваат при изработката на 3Д простоно планирање на сите простории во ентериерот.

Понуда на мебел по елементи како и голем избор на бои. Прима овозможува бројни комбинации за спални и дневни соби кои стилски се поврзуваат во просторот. Примините аголни гарнитури и лежаи како и фотељи осмислени се и произведени со нагласување на максималната удобност, а со едноставно извлекување се прават во дополнителен лежај.

Зависно од расположливиот простор, можете да се одлучите на некои од нашите блок или модуларни кујни или поради уште подобра искоритливост, за кујните по мерка на Прима.

Префинетите спални соби ги содржат сите потребни елементи за опремување на апартмани од сите категории – ѕидна закачалка, сталак за куфери, мини бар и тоалетна маса со огледало. Дрвени или тапацирани кревети со подници и Примините душеци или висококвалитетните бокс кревети гарантираат за врвна удобност и квалитетен сон. Функционалниот мебел за претсобје или купатило исто така се ускладени со остатокот на ентериерот.

Сите услуги во тек на припремата – земањето мерки, советвањето и просторното 3Д планирање на целиот простор се бесплатни, а оваа единствена понуда за целокупно опремување на ентериер е достапна во сите салони во Македонија.

Посетете не и доверете ни ја вашата доверба во нашите стручни советници при пронаоѓањето на идеално целосно решение кое ќе ги задоволи сите ваши потреби при опремување на сопствениот дом, куќа за одмор или апартман.

 

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет