Novosti

Најниските цени пристигнуваат во Прима

Посетете ги салоните на Прима кои се подготвени за Деновите со најниски цени во периодот од 25 до 31 јануари. Искористете ги одличните попусти од 20 до 40 % на спалните и детските соби, како и намалување од 50 % на душеците! Тука сме за вас.

Дознај повеќе

Празниците се време за создавање незаборавни мигови

Јануари е оној месец во годината во кој како сѐ да се собрало на едно место: и возбудата околу претстојните празнични денови и подготовката за нив и обезбедувањето подароци за нашите сакани и конечно... празниците!

Дознај повеќе

Побрзајте во салоните на Прима и грабнете ја последната Примамлива среда за оваа година. Ве очекуваме!

Последната Примамлива среда за оваа година ви нуди супер попусти на спалните и детските соби од 20- 30%, 20% на бањите и неверојатни 50% на душеците и програмите за спиење.

Дознај повеќе

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет