ТВ маси

29 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Комода ТВ 2 фиоки, Порта
  Комода ТВ 2 фиоки, Порта
  ден 11.359,50/1.507,66€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Најниско ден 47.849,20/6.350,68€ До ден 48.543,60/6.442,84€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  ден 50.627,50/6.719,42€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  ден 32.799,90/4.353,29€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ, Барселона
  Комода ТВ, Барселона
  Најниско ден 37.406,25/4.964,66€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  ТВ комода 150, Меандар
  ТВ комода 150, Меандар
  ден 8.847,75/1.174,30€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  ТВ комода 150, Меандар
  ТВ комода 150, Меандар
  ден 10.323,00/1.370,10€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  ТВ комода, Салерно
  ТВ комода, Салерно
  Најниско ден 39.375,00/5.225,96€
  Попуст: 25%
 1. ТВ комода 150, Делта
  ТВ комода 150, Делта
  ден 7.040,00/934,37€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  ТВ комода 210, Делта
  ТВ комода 210, Делта
  ден 8.140,00/1.080,36€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 70
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 70
  ден 29.349,00/3.895,28€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода ТВ 2 фиоки и 2 врати, Јулија
  Комода ТВ 2 фиоки и 2 врати, Јулија
  ден 18.075,00/2.398,96€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 3 фиока,Давос
  Комода 3 фиока,Давос
  ден 17.250,00/2.289,47€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kомода со 4 врати, Либерта
  Kомода со 4 врати, Либерта
  ден 30.124,50/3.998,21€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
 2. ТВ комода 2 врати, Луна
  ТВ комода 2 врати, Луна
  ден 5.943,50/788,84€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  Комода ТВ 2 фиока, Јулија
  Комода ТВ 2 фиока, Јулија
  Најниско ден 10.617,00/1.409,12€ До ден 10.659,75/1.414,79€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 1 фиока,Давос
  Комода 1 фиока,Давос
  ден 11.560,50/1.534,34€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта 210
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта 210
  ден 41.166,75/5.463,77€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна
  Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна
  ден 8.134,50/1.079,63€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода ТВ 2 врати и 1 фиоки, Капрун
  Комода ТВ 2 врати и 1 фиоки, Капрун
  ден 12.850,60/1.705,57€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта
  Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта
  ден 15.993,75/2.122,74€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 90
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 90
  Најниско ден 28.050,75/3.722,97€ До ден 30.609,75/4.062,61€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  ТВ комода 2 врати отвор 135, Јулија
  ТВ комода 2 врати отвор 135, Јулија
  ден 9.942,75/1.319,63€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта
  ден 39.423,75/5.232,43€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Висока витрина со стаклени врати, Порта
  Висока витрина со стаклени врати, Порта
  ден 19.111,50/2.536,53€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
   ТВ 1 фиока и 2 полици, Фејс ел.1
  ТВ 1 фиока и 2 полици, Фејс ел.1
  Најниско ден 5.814,00/771,65€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Tв комода, Баден
  Tв комода, Баден
  ден 8.993,25/1.193,61€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

29 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK