Табуретки

30 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Томас
  Табуретка, Томас
  Најниско ден 14.896,00/112.233,91kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Матија
  Табуретка, Матија
  Најниско ден 17.745,00/133.699,70kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Палманова
  Табуретка, Палманова
  Најниско ден 15.680,00/118.140,96kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Мелодиа
  Табуретка, Мелодиа
  Најниско ден 18.550,00/139.764,98kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Потпирач за нозе, Емерсон
  Потпирач за нозе, Емерсон
  Најниско ден 5.460,00/41.138,37kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Кожни табуретки, Фриско
  Кожни табуретки, Фриско
  Најниско ден 20.993,00/158.171,76kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Кожна табуретка со кутија, Пике
  Кожна табуретка со кутија, Пике
  Најниско ден 34.312,50/258.527,53kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Овиедо
  Табуретка, Овиедо
  Најниско ден 14.350,00/108.120,08kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Табуретка, Квадро
  Табуретка, Квадро
  Најниско ден 2.058,75/15.511,65kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Барселона
  Табуретка, Барселона
  Најниско ден 21.630,00/162.971,24kn
  Попуст: 30%
  • New
  • Hit
  Tабуретка, Аспен
  Tабуретка, Аспен
  Најниско ден 13.125,00/98.890,31kn
  • Sale
  • Hit
  Табуретка, Анди
  Табуретка, Анди
  Special Price ден 1.500,00/11.301,75kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Тимелесс грид 50x50x40
  Табуретка, Тимелесс грид 50x50x40
  Special Price ден 4.586,40/34.556,23kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Тимелесс грид 40x40x40
  Табуретка, Тимелесс грид 40x40x40
  Special Price ден 3.665,90/27.620,72kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Десигн радиус 50x50x40
  Табуретка, Десигн радиус 50x50x40
  Special Price ден 4.585,00/34.545,68kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Десигн радиус 40x40x40
  Табуретка, Десигн радиус 40x40x40
  Special Price ден 3.665,90/27.620,72kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Тренд органиц 50x50x40
  Табуретка, Тренд органиц 50x50x40
  Special Price ден 4.585,00/34.545,68kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Тренд органиц 40x40x40
  Табуретка, Тренд органиц 40x40x40
  Special Price ден 3.665,90/27.620,72kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Катаниа
  Табуретка, Катаниа
  Најниско ден 15.795,00/119.007,43kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Табуретка, Оливер
  Табуретка, Оливер
  Најниско ден 9.100,00/68.563,95kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Табуретка, Нева
  Табуретка, Нева
  Special Price ден 2.289,75/17.252,12kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Табуретка, Нева
  Табуретка, Нева
  Special Price ден 2.289,75/17.252,12kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Табуретка, Рок
  Табуретка, Рок
  Special Price ден 2.058,75/15.511,65kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Табуретка,Зумбул
  Табуретка,Зумбул
  Special Price ден 2.472,00/18.625,28kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Табуретка,Виктор
  Табуретка,Виктор
  Најниско ден 9.720,00/73.235,34kn
  Попуст: 25%

30 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK