Подници

10 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Hit
  Подница, Економик
  Подница, Економик
  Најниско ден 2.472,00/18.625,28kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Подница, Комфорт СК
  Подница, Комфорт СК
  Најниско ден 3.867,75/29.141,56kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Подница,Класик С
  Подница,Класик С
  Најниско ден 2.965,50/22.343,56kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Подница, Стронг плус
  Подница, Стронг плус
  Најниско ден 5.139,75/38.725,45kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Подница, Релакс ГН
  Подница, Релакс ГН
  Најниско ден 9.513,75/71.681,35kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Подница, Релакс
  Подница, Релакс
  Најниско ден 4.710,75/35.493,15kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Подница, Релакс Г
  Подница, Релакс Г
  Најниско ден 9.375,00/70.635,94kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Подница, Класик Плус
  Подница, Класик Плус
  Најниско ден 3.710,25/27.954,88kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Подница, Комфорт флекс
  Подница, Комфорт флекс
  Најниско ден 5.890,50/44.381,97kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Подница, роло
  Подница, роло
  Најниско ден 1.645,50/12.398,02kn
  Попуст: 25%

10 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK