Канцеларија по мерка на вашиот простор

Ерата на коронавирусот донесе промени во начинот на работа, а работата од дома остана присутна и во постпандемискиот период како опција која им се нуди на вработените ширум светот.

 

Ако и вие сте ја замениле вашата канцеларија со работно катче дома, погледнете ги новите канцелариски столчиња и маси на Прима кои ќе ви овозможат пријатна работна средина, организирање во ограничен простор, зголемување на продуктивноста и концентрацијата и одржување на здравјето при долготрајно седење.

 

Канцелариски мебел

 

Новиот канцелариски асортиман на Прима се состои од работни столчиња и маси со дополнителна опрема, гардероби, полици, комоди, фиокари и претставува модерен мебел кој ги задоволува сите потреби на едно функционално работно место.

 

 

Во новата палета на канцелариски мебел ве очекуваат дури осум различни варијации на канцелариски столчиња, додека масите се дел од три канцелариски програми со кои можете стилски да го усогласите работниот простор со останатиот ентериер.

 

 

Со новиот канцелариски мебел можете да го персонализирате просторот и да го организирате работното место според вашите потреби, бидејќи знаете што велат - организацијата е половина работа.

 

Канцелариски столчиња

 

Ако вашата работа бара долготрајна работа на компјутер, се подразбира дека поголемиот дел од работното време го поминувате во седечка положба, што става висококвалитетна канцелариска столица високо на листата на приоритети.

 

 

Канцелариските столчиња на Прима достапни се во различни верзии, одговараат на сите големини и висини на маси и ги задоволуваат ергономските потреби на секој поединец.

 

Ергономскиот канцелариски стол треба да обезбеди добра поддршка за вашиот грб, да биде удобен и да ве поттикнува да седите правилно и да одржувате правилно држење на телото. Само некои од придобивките на работните столчиња кои се грижат за вашето здравје се:

 • зголемена концентрација и продуктивност
 • поголема мотивација
 • подобро расположение
 • подобра циркулација
 • здравје на вашиот 'рбет

 

 

Дополнителна придобивка на столчето Онтарио е активно и динамично седење кое овозможува слобода на движење - во канцеларија, при учење, играње игри или работа на машини. Онтарио ја стимулира активноста на мускулите на грбот и го намалува притисокот врз лумбалниот 'рбет

 

 

Канцелариски маси

Канцелариските бироа на Прима се пространи и функционални и нудат можност за персонализација според вашите сопствени потреби и преференции. Боите и декорите на канцелариските клупи го следат остатокот од асортиманот на Prima, за лесно да се комбинираат и да станат дел од хармонична домашна канцеларија.

 

За одржување на чистотата и добрата организација на работниот простор, ви нудиме и решенија во истиот декор - кабинети, полици, комоди, фиоки и дополнителна опрема која ќе обезбеди максимална продуктивност и простор за складирање на сите документи, додатоци и украси. како што се часовници, растенија или фотографии од саканите.

 

Во понудата се три програми – Трентон, Сенс и Толедо.

 

 

Програмата на канцелариски мебел Трентон достапна е во неколку комбинации на бои на предниот дел и корпусот. Со него можете да обезбедите организирана и прегледана канцеларија со доволно простор за складирање. Сите елементи на програмата се во дизајн и боја координирани со масите Сенс и Толедо.

 

 

Плочата на Сенс масите се достапни во бројни димензии и во четири различни декори. Со горниот дел, можно е да се комбинираат ногарки за маса во различни верзии на формите Сенс Н и Сенс Т. Ногарките се направени од метал и се достапни во бела или црна боја.

 

Дополнителната опрема за масите Сенс ќе ја зголеми вашата продуктивност и ќе го организира ограничениот простор, а вклучува:

 

 • акустична преграда

 

 

 • организатор за кабли

 

 

 • отвор за кабли со четка

 

 

 

Вградениот панел за регулирање на висината на масата Толедо има можност за меморирање на соодветните позиции. Комбинацијата на стоечка и седечка положба во текот на работниот ден е идеално решение за подобрување на здравјето и продуктивноста.

 

 Совети за декорирање на домашна канцеларија

 

За да го персонализирате вашето работно катче и да создадете пријатна атмосфера, украсете го со уникатни детали кои ќе ја разбудат инспирацијата кај вас и ќе создадат пријатна атмосфера за работа.

 

Колекцијата COCO maison, ексклузивно достапна во салоните на Прима и на веб-продавницата, вклучува неколку сегменти за внатрешна декорација: декорации на домот, декорации на ѕидови, украсни перничиња, осветлување, теписи и мали парчиња мебел

 

 

Работно катче во детски и соби за млади

 

Во салоните на Прима и на веб-продавницата можете да најдете и нови програми за маси и столчиња и да создадете идеално катче за концентрација, пишување домашни задачи и стекнување нови знаења. Програмите се достапни во неколку комбинации на бои и декор.

 

 

Работните столчиња се достапни во различни дизајни, одговараат на сите големини и висини на маси и ќе ги задоволат ергономските потреби на вашето малечко. Со избирање на работниот сет на Прима, можете да обезбедите удобно место за образование, креативност и истражување, без оглед на возраста и интересите на вашето дете

 

 Погледнете ја целата понуда на канцелариски мебел во нашиот нов флаер!

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет