Сетови на спални соби

13 Продукти

Постави опаѓачки
 1. Комплет за спална соба, Јулија состав 1
  Комплет за спална соба, Јулија состав 1

  Најниско ден 156.106,50

  До ден 156.849,00

  Достапно во повеќе варијанти
 2. Комплет за спална соба, Цвита состав 1
  Комплет за спална соба, Цвита состав 1

  Најниско ден 100.422,00

  До ден 107.475,90

  Достапно во повеќе варијанти
 3. Комплет за спална соба, Јулија состав 2
  Комплет за спална соба, Јулија состав 2

  Најниско ден 56.640,75

  До ден 56.715,75

  Достапно во повеќе варијанти
 4. Комплет за спална соба, Цвита состав 2
  Комплет за спална соба, Цвита состав 2

  Најниско ден 73.983,00

  До ден 87.959,90

  Достапно во повеќе варијанти
 5. Комплет за спална соба, Цвита состав 3
  Комплет за спална соба, Цвита состав 3

  Најниско ден 70.749,00

  До ден 84.725,90

  Достапно во повеќе варијанти
 6. Комплет за спалната соба, Цвита состав 4
  Комплет за спалната соба, Цвита состав 4

  Најниско ден 59.682,00

  До ден 75.152,00

  Достапно во повеќе варијанти
 7. Комплет за спална соба, Цвита состав 5
  Комплет за спална соба, Цвита состав 5

  Најниско ден 45.458,00

  До ден 69.650,00

  Достапно во повеќе варијанти
 8. Комплет за спална соба, Цвита и кревет Боно
  Комплет за спална соба, Цвита и кревет Боно

  Најниско ден 80.819,50

  До ден 116.689,50

  Достапно во повеќе варијанти
 9. Комплет за спална соба, Паола состав 1
  Комплет за спална соба, Паола состав 1

  Најниско ден 37.492,00

  До ден 44.854,55

  Достапно во повеќе варијанти
 10. Комплет за спална соба, Паола состав 2
  Комплет за спална соба, Паола состав 2

  Најниско ден 45.292,00

  До ден 45.942,00

  Достапно во повеќе варијанти
 11. Комплет за спална соба, Паола состав 3
  Комплет за спална соба, Паола состав 3

  Најниско ден 37.947,00

  До ден 47.175,05

  Достапно во повеќе варијанти
 12. Комплет за спална соба, Паола состав 4
  Комплет за спална соба, Паола состав 4

  Најниско ден 24.680,50

  До ден 32.043,05

  Достапно во повеќе варијанти

13 Продукти

Постави опаѓачки
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет