Душеци

15 Продукти

Постави опаѓачки
  Душек, Примасан
  Душек, Примасан
  Најниско ден 5.231,85
  Available in variety of dimensions.
  Душек, Мемо лукс
  Душек, Мемо лукс
  Најниско ден 17.939,35
  Available in variety of dimensions.
  Душек, Флексисан
  Душек, Флексисан
  Најниско ден 13.799,40
  Available in variety of dimensions.
  Душек, Адриа дуо
  Душек, Адриа дуо
  Најниско ден 14.201,85
  Available in variety of dimensions.
  Душек, Виталис
  Душек, Виталис
  Најниско ден 12.133,80
  Available in variety of dimensions.

15 Продукти

Постави опаѓачки
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет