Украсни перничиња

15 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Украсни перници, Ескал
  Украсни перници, Ескал
  Special Price ден 1.717,50/12.940,50kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Украсни перници, Ескал
  Украсни перници, Ескал
  Special Price ден 1.717,50/12.940,50kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Украсни перници, Ескал
  Украсни перници, Ескал
  Special Price ден 1.592,50/11.998,69kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Украсни перници, Ескал
  Украсни перници, Ескал
  Special Price ден 1.717,50/12.940,50kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Украсни перници, Пратис
  Украсни перници, Пратис
  Special Price ден 1.042,50/7.854,72kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Украсни перници, Лунар
  Украсни перници, Лунар
  Special Price ден 1.314,30/9.902,59kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Украсни перници, Лунар
  Украсни перници, Лунар
  Special Price ден 1.417,50/10.680,15kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Украсни перници, Лунар
  Украсни перници, Лунар
  Special Price ден 1.417,50/10.680,15kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Украсни перници, Лунар
  Украсни перници, Лунар
  Special Price ден 1.417,50/10.680,15kn
  Попуст: 25%

15 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK