Полици

25 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Поличар 90х90,Тинс
  Поличар 90х90,Тинс
  Најниско ден 4.279,20/32.241,63kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Sидна полица 1 врата , Либерта
  Sидна полица 1 врата , Либерта
  ден 5.037,00/37.951,28kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Поличар 135цм 6 полици , Форд
  Поличар 135цм 6 полици , Форд
  Најниско ден 8.418,00/63.425,42kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Поличар 90цм 4 полици , Форд
  Поличар 90цм 4 полици , Форд
  Најниско ден 5.890,50/44.381,97kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Поличар 135цм 3 полици , Форд
  Поличар 135цм 3 полици , Форд
  Најниско ден 5.047,50/38.030,39kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Полици со 3 отвори 71 цм ширина,Хари
  Полици со 3 отвори 71 цм ширина,Хари
  Најниско ден 3.794,25/28.587,78kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Поличар 4 полици 71цм, Хари
  Поличар 4 полици 71цм, Хари
  Најниско ден 4.290,00/32.323,01kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Поличар 4 полици 71цм, Хари
  Поличар 4 полици 71цм, Хари
  Special Price ден 4.290,00/32.323,01kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Поличар 4 полици 55цм, Хари
  Поличар 4 полици 55цм, Хари
  Special Price ден 3.794,25/28.587,78kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Поличар 90цм 4 полици , Форд
  Поличар 90цм 4 полици , Форд
  Special Price ден 5.890,50/44.381,97kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Поличар 90цм 4 полици , Форд
  Поличар 90цм 4 полици , Форд
  Special Price ден 5.890,50/44.381,97kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Ѕидна полица, Давос
  Ѕидна полица, Давос
  ден 2.169,00/16.342,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Копрус од поличар, Тинс
  Копрус од поличар, Тинс
  Најниско ден 9.618,00/72.466,82kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Полица ѕидна, Тинс
  Полица ѕидна, Тинс
  Најниско ден 1.690,20/12.734,81kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Полица зидна, Анди
  Полица зидна, Анди
  Најниско ден 1.509,00/11.369,56kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Полица, Баден
  Полица, Баден
  ден 2.877,00/21.676,76kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Полица ѕидна, Јуниор
  Полица ѕидна, Јуниор
  Најниско ден 2.337,60/17.612,65kn
  Попуст: 40%

25 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK