Столици

1-36 of 71 items

Page
Постави опаѓачки
  • New
  Фотеља со механ.за вртење тип А, ОРДОС
  Фотеља со механ.за вртење тип А, ОРДОС
  Најниско ден 22.035,00/166.022,71kn До ден 22.880,00/172.389,36kn
  Достапно во повеќе варијанти
  • New
  Фотеља со механ.за вртење тип Б, ОРДОС
  Фотеља со механ.за вртење тип Б, ОРДОС
  Најниско ден 21.775,00/164.063,74kn До ден 22.620,00/170.430,39kn
  Достапно во повеќе варијанти
  • New
  Фотеља тип А, ОРДОС
  Фотеља тип А, ОРДОС
  Најниско ден 20.605,00/155.248,37kn До ден 21.450,00/161.615,03kn
  Достапно во повеќе варијанти
  • New
  Фотеља тип Б, ОРДОС
  Фотеља тип Б, ОРДОС
  Најниско ден 20.280,00/152.799,66kn До ден 21.125,00/159.166,31kn
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  • Premium
  Барска столица, Мондо
  Барска столица, Мондо
  Најниско ден 15.393,00/115.978,56kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља,Тенор метални ногарки
  Фотеља,Тенор метални ногарки
  Најниско ден 14.693,00/110.704,41kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Барска столица, Лаго
  Барска столица, Лаго
  Најниско ден 14.693,00/110.704,41kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
   Фотеља, ТАРИН
  Фотеља, ТАРИН
  Најниско ден 12.150,00/91.544,18kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља,Тенор
  Фотеља,Тенор
  Најниско ден 11.900,00/89.660,55kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Полубарска столица, МОНДО
  Полубарска столица, МОНДО
  Најниско ден 11.480,00/86.496,06kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Фаро
  Фотеља, Фаро
  Најниско ден 10.286,50/77.503,63kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља со џебно јадро, Виво
  Фотеља со џебно јадро, Виво
  Најниско ден 10.239,00/77.145,75kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Тапацирана столица, Фаро
  Тапацирана столица, Фаро
  Најниско ден 10.026,10/75.541,65kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Тапацирана столица, ТАРИН
  Тапацирана столица, ТАРИН
  Најниско ден 9.675,00/72.896,29kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотелја барски, Тенор
  Фотелја барски, Тенор
  Најниско ден 9.187,50/69.223,22kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља со џебно јадро, Молино
  Фотеља со џебно јадро, Молино
  Најниско ден 8.836,10/66.575,60kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Полубарска столица, Тенор
  Полубарска столица, Тенор
  Најниско ден 8.831,20/66.538,68kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља тапацирана, Виво
  Фотеља тапацирана, Виво
  Најниско ден 8.769,00/66.070,03kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Полубарска фотелја, Тенор
  Полубарска фотелја, Тенор
  Најниско ден 8.746,50/65.900,50kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља со џебно јадро, Брета 5
  Фотеља со џебно јадро, Брета 5
  Најниско ден 8.680,00/65.399,46kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља со џебно јадро, Мондо
  Фотеља со џебно јадро, Мондо
  Најниско ден 8.493,20/63.992,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Фотеља тапацирана, Мондо
  Фотеља тапацирана, Мондо
  Најниско ден 8.493,20/63.992,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Столица со џебно јадро, Молино
  Столица со џебно јадро, Молино
  Најниско ден 8.408,40/63.353,09kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља тапацирана, Лаго
  Фотеља тапацирана, Лаго
  Најниско ден 8.309,80/62.610,19kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Брета 5
  Фотеља, Брета 5
  Најниско ден 8.050,00/60.652,73kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Молино
  Фотеља, Молино
  Најниско ден 7.930,00/59.748,59kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља,Деметра
  Фотеља,Деметра
  Најниско ден 7.763,70/58.495,60kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља со џебно јадро, Брета 4
  Фотеља со џебно јадро, Брета 4
  Најниско ден 7.700,00/58.015,65kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Столица со џебно јадро, Мондо
  Столица со џебно јадро, Мондо
  Најниско ден 7.666,50/57.763,24kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Столица со џебно јадро, Виво
  Столица со џебно јадро, Виво
  Најниско ден 7.504,80/56.544,92kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Столица дрвена, Молино
  Столица дрвена, Молино
  Најниско ден 7.432,75/56.002,05kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Градинарска столица, Коно
  Градинарска столица, Коно
  Најниско ден 7.162,50/53.965,86kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Градинарска столица, Нево
  Градинарска столица, Нево
  Најниско ден 7.162,50/53.965,86kn
  Попуст: 25%

1-36 of 71 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK