Ормари

22 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Ормар 1 Д со полица, Јуниор
  Ормар 1 Д со полица, Јуниор
  Најниско ден 7.838,40/59.058,42kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 3Д со 2 фиоки , Јуниор
  Ормар 3Д со 2 фиоки , Јуниор
  Најниско ден 21.266,40/160.231,69kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар аголен,Јуниор
  Ормар аголен,Јуниор
  Најниско ден 15.037,80/113.302,30kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  ден 3.356,25/25.287,67kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1Д, Анди
  Oрмар 1Д, Анди
  ден 1.340,25/10.098,11kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 2Д/2Л, Анди
  Oрмар 2Д/2Л, Анди
  Најниско ден 2.280,30/17.180,92kn До ден 3.109,50/23.428,53kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмарче за мост 2Д/2Л ниско, Анди
  Oрмарче за мост 2Д/2Л ниско, Анди
  ден 1.340,25/10.098,11kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  2Д ормар за мост 2Д/2Л висок, Анди
  2Д ормар за мост 2Д/2Л висок, Анди
  ден 1.432,50/10.793,17kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  ден 3.356,25/25.287,67kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 2 врата,Тинс
  Oрмар 2 врата,Тинс
  ден 14.382,00/108.361,18kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kлизен ормар 2 врати,Тинс
  Kлизен ормар 2 врати,Тинс
  ден 24.008,40/180.891,29kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ormar 3 vrata, Teens
  Ormar 3 vrata, Teens
  ден 21.096,00/158.947,81kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1 врата 4 фиоки ,Тинс
  Oрмар 1 врата 4 фиоки ,Тинс
  ден 14.301,00/107.750,88kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1 врата,Тинс
  Oрмар 1 врата,Тинс
  ден 11.470,20/86.422,22kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ормар лизгачки, Јуниор
  Ормар лизгачки, Јуниор
  Special Price ден 19.082,40/143.776,34kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 2Д со 2 фиоки,Јуниор
  Ормар 2Д со 2 фиоки,Јуниор
  Special Price ден 12.125,40/91.358,83kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар лизгачки , Јуниор
  Ормар лизгачки , Јуниор
  Special Price ден 19.082,40/143.776,34kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 2Д со 2 фиоки,Јуниор
  Ормар 2Д со 2 фиоки,Јуниор
  Special Price ден 12.125,40/91.358,83kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар клизен,Јуниор
  Ормар клизен,Јуниор
  Special Price ден 19.082,40/143.776,34kn
  Попуст: 40%

22 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK