Регали елементи

1-36 of 107 items

Page
Постави опаѓачки
  • New
  • Premium
  Комода 3 фиока, ОРДОС
  Комода 3 фиока, ОРДОС
  Најниско ден 110.000,00/828.795,00kn
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  ден 50.627,50/381.452,90kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Најниско ден 47.849,20/360.519,80kn До ден 48.543,60/365.751,75kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта 210
  Комода ТВ 2 фиоки 2 врати, Либерта 210
  ден 41.166,75/310.170,88kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода, Баселона
  Комода, Баселона
  Најниско ден 39.448,50/297.224,72kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Kомода 3ВР+ОТВ, Амелиа
  Kомода 3ВР+ОТВ, Амелиа
  Најниско ден 36.348,90/273.870,79kn До ден 37.970,80/286.090,99kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  ден 32.799,90/247.130,85kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kомода со 4 врати, Либерта
  Kомода со 4 врати, Либерта
  ден 30.124,50/226.973,05kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 80
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 80
  ден 29.931,00/225.515,12kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 70
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 70
  ден 29.349,00/221.130,04kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 90
  Комода ТВ висечка 2 фиоки, Либерта 90
  Најниско ден 28.050,75/211.348,38kn До ден 30.609,75/230.629,16kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 4 фиоки и 2 стаклени врати, Порта
  Комода 4 фиоки и 2 стаклени врати, Порта
  ден 25.262,25/190.338,42kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 3 врати, Либерта
  Комода 3 врати, Либерта
  ден 24.410,25/183.919,03kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 3 фиока и 3 стаклени врати, Јулија 135
  Комода 3 фиока и 3 стаклени врати, Јулија 135
  ден 24.391,25/183.775,87kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина 2 врати 1 стаклени врати, Давос
  Витрина 2 врати 1 стаклени врати, Давос
  ден 23.577,75/177.646,56kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 3 фиоки и 2 врати, Капрун
  Комода 3 фиоки и 2 врати, Капрун
  ден 23.333,05/175.802,87kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 3 фиока 3 врати, Јулија 135
  Комода 3 фиока 3 врати, Јулија 135
  ден 22.923,55/172.717,49kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 2 стаклени врати и 4 фиоки, Јулија 150
  Комода 2 стаклени врати и 4 фиоки, Јулија 150
  ден 20.813,00/156.815,55kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна соба, Бонини
  Регал за дневна соба, Бонини
  Најниско ден 20.656,50/155.636,40kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Комода со 3 врати 182см, Делта
  Комода со 3 врати 182см, Делта
  ден 20.400,00/153.703,80kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 2 врати i 4 фиоки, Јулија 150
  Комода 2 врати i 4 фиоки, Јулија 150
  ден 20.009,60/150.762,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина висока со стаклени врати, Давос
  Витрина висока со стаклени врати, Давос
  ден 19.416,00/146.289,85kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 2ВР+1ВР/СТ+3Ф,Луна
  Комода 2ВР+1ВР/СТ+3Ф,Луна
  ден 19.331,20/145.650,93kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Kомода со 3 врати 182, Меандар
  Kомода со 3 врати 182, Меандар
  ден 18.959,25/142.848,47kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Висока витрина со стаклени врати, Порта
  Висока витрина со стаклени врати, Порта
  ден 17.687,25/133.264,59kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна , Бали
  Регал за дневна , Бали
  Најниско ден 17.349,75/130.721,69kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Комода 3 фиока,Давос
  Комода 3 фиока,Давос
  ден 17.250,00/129.970,13kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Витрина 2 врати и 2 стаклеа врата, Порта
  Витрина 2 врати и 2 стаклеа врата, Порта
  ден 16.844,25/126.913,00kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Bитрина 1 врата/1врата стакло, Јулија
  Bитрина 1 врата/1врата стакло, Јулија
  ден 16.357,90/123.248,60kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Bитрина висока 1 врата/1 врата стакло, Јулија
  Bитрина висока 1 врата/1 врата стакло, Јулија
  ден 15.701,40/118.302,20kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода ТВ 2 фиоки и 2 врати, Јулија
  Комода ТВ 2 фиоки и 2 врати, Јулија
  ден 15.665,00/118.027,94kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Витрина со стаклени врати, Луна
  Витрина со стаклени врати, Луна
  ден 15.478,40/116.622,00kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Hадградно ормарче 3 врати стакло 135, Јулија
  Hадградно ормарче 3 врати стакло 135, Јулија
  ден 15.189,85/114.447,92kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Полица ѕидна Т50, Салерно
  Полица ѕидна Т50, Салерно
  Најниско ден 14.766,00/111.254,43kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Bитрини 2VR/ST, Капрун
  Bитрини 2VR/ST, Капрун
  ден 14.751,75/111.147,06kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна , Келн
  Регал за дневна , Келн
  Најниско ден 14.043,75/105.812,63kn
  Попуст: 25%

1-36 of 107 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK