Прима Клуб на поволности

ДОБИЈ ПОПУСТ со секое купување! Приклучи се на клубот Прима!

Ви благодариме што го избравте салонот Прима како место за купување мебел и декорации прилагодени на стилот на вашиот дом. Станете член на Прима клубот, бидејќи вашата лојалност ја наградуваме со бројни поволности.

Прима има најниски цени за висококвалитетен мебел, а со Прима картичката за лојалност вашето купување ќе биде уште полесно и подостапно. Соберете поени и добијте попусти за 100 % од вашиот избор.

Зошто да се придружите?

Како член на клубот Прима ќе можете да собирате поени и да постигнете големи заштеди. Придобивките што ве очекуваат се:

 • Специјални попусти само за членовите на клубот
 • Собирање поени што можете да ги замените за попусти во салоните на Прима
 • Специјални роденденски поволности
 • Добијте ги најновите поволности на Прима преку е-пошта

Како да соберете поени?

Поените и сите други поволности можете да ги откупите во сите салони на Прима низ Македонија. Сè што треба да направите е да ја покажете вашата клуб-картичка Прима на нашите продажни советници при секое плаќање.

Како да станете член на клубот?

Тоа е едноставно и брзо – извадете ја вашата картичка и почнете да ги користите поволностите веднаш! Треба само да го пополните формуларот за апликација, да го потпишете и да го предадете на касата во кој било салон на Прима. Правилата за членство во клубот можете да ги погледнете на линкот.

Зачлени се во клубот Прима и купувај уште поповолно!

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет