Фотељи

18 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Тундра
  Фотеља, Тундра
  Најниско ден 11.576,60/87.223,89kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Фотеља, Дора
  Фотеља, Дора
  Најниско ден 17.543,50/132.181,50kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Атланта
  Фотеља, Атланта
  Најниско ден 11.280,00/84.989,16kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Фотеља, Лидо
  Фотеља, Лидо
  Најниско ден 25.816,00/194.510,65kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља II,Овиедо
  Фотеља II,Овиедо
  Најниско ден 34.140,00/257.227,83kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Лежалка, Изабела
  Лежалка, Изабела
  Најниско ден 27.993,00/210.913,26kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Релакс Фотеља, Ралф
  Релакс Фотеља, Ралф
  Најниско ден 34.200,00/257.679,90kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Емерсон
  Фотеља, Емерсон
  Најниско ден 12.750,00/96.064,88kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Фотеља, Геа
  Фотеља, Геа
  Најниско ден 18.330,00/138.107,39kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Палманова
  Фотеља, Палманова
  Најниско ден 20.760,00/156.416,22kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Hit
  Фотеља, Одеса
  Фотеља, Одеса
  Најниско ден 11.154,00/84.039,81kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Лиса
  Фотеља, Лиса
  Најниско ден 20.379,45/153.548,97kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Фотеља , Виктор
  Фотеља , Виктор
  Најниско ден 19.493,50/146.873,78kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Фотелја, Томас
  Фотелја, Томас
  Најниско ден 24.968,40/188.124,41kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља II, Катаниа
  Фотеља II, Катаниа
  Најниско ден 24.000,00/180.828,00kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Hit
  Фотелја, Вермонт
  Фотелја, Вермонт
  Најниско ден 12.810,00/96.516,95kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља,Катаниа
  Фотеља,Катаниа
  Најниско ден 24.000,00/180.828,00kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Hit
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Најниско ден 9.093,50/68.514,98kn
  Попуст: 35%

18 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK