Регали

27 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба, Барселона
  Регал за дневна соба, Барселона
  ден 74.664,85/562.562,31kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба,, Меандар
  Регал за дневна соба,, Меандар
  ден 53.824,50/405.540,70kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба, Салерно
  Регал за дневна соба, Салерно
  ден 100.406,25/756.510,89kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Делта
  Регал за дневна соба, Делта
  ден 51.262,50/386.237,31kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна , Келн
  Регал за дневна , Келн
  Најниско ден 14.043,75/105.812,63kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба 270, Амелиа
  Регал за дневна соба 270, Амелиа
  Најниско ден 146.400,80/1.103.056,83kn До ден 148.940,40/1.122.191,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба, Либерта
  Регал за дневна соба, Либерта
  ден 78.363,00/590.426,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба, Либерта
  Регал за дневна соба, Либерта
  Најниско ден 106.913,25/805.537,88kn До ден 114.590,25/863.380,24kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба, Давос
  Регал за дневна соба, Давос
  ден 63.168,75/475.944,95kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба, Давос
  Регал за дневна соба, Давос
  ден 78.696,75/592.940,66kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Улија
  Регал за дневна соба, Улија
  ден 53.128,40/400.295,93kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Полица за дневна соба, Порта
  Полица за дневна соба, Порта
  ден 42.351,75/319.099,26kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Порта
  Регал за дневна соба, Порта
  ден 35.433,75/266.975,59kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Капрун
  Регал за дневна соба, Капрун
  ден 40.121,90/302.298,46kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Капрун
  Регал за дневна соба, Капрун
  ден 45.956,30/346.257,74kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Порта
  Регал за дневна соба, Порта
  ден 57.755,25/435.156,93kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Регал за дневна соба, Давос
  Регал за дневна соба, Давос
  ден 73.779,00/555.887,88kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна , Бали
  Регал за дневна , Бали
  Најниско ден 17.349,75/130.721,69kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  ден 32.356,50/243.790,05kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 19.380,00/146.018,61kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Regal za dnevni boravak, Baden
  Regal za dnevni boravak, Baden
  ден 27.378,00/206.279,54kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна соба, Рио
  Регал за дневна соба, Рио
  ден 11.977,50/90.244,47kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна соба, Бонн II
  Регал за дневна соба, Бонн II
  ден 9.894,75/74.551,99kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 16.599,00/125.065,17kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 25.784,25/194.271,43kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна соба, Бонини
  Регал за дневна соба, Бонини
  Најниско ден 20.656,50/155.636,40kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 24.087,00/181.483,50kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

27 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK