Ормари за предеблеobе

10 Продукти

Постави опаѓачки
  Ормар со огледало и закачалка, Оскар лукс
  Ормар со огледало и закачалка, Оскар лукс
  Најниско ден 6.420,00
  • New
  Ормар 2 врати 1 фиока, предсобје Лора
  Ормар 2 врати 1 фиока, предсобје Лора
  Најниско ден 7.968,75
  • New
  Ormar s ogledalom za predsoblje 2 vrata, Julija
  Ormar s ogledalom za predsoblje 2 vrata, Julija

  Најниско ден 16.676,25

  До ден 17.553,75

  Достапно во повеќе варијанти
  Ормар, Ива
  Ормар, Ива
  Најниско ден 6.367,50
 1. Oрмар предсобје, Луна
  Oрмар предсобје, Луна
  Најниско ден 13.286,00
  Достапно во повеќе варијанти
  Ормар за претсобје , Марио
  Ормар за претсобје , Марио
  Најниско ден 3.493,00
 2. Ormar za predsoblje, Davos
  Ormar za predsoblje, Davos
  ден 19.110,00
  Достапно во повеќе варијанти

10 Продукти

Постави опаѓачки
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет