Кревети

16 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Кревет на кат, Јуниор
  Кревет на кат, Јуниор
  Најниско ден 26.200,80/197.409,93kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Кревет со круна,Јуниор
  Кревет со круна,Јуниор
  Најниско ден 7.768,80/58.534,02kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Кревет , Јуниор
  Кревет , Јуниор
  Најниско ден 6.705,60/50.523,34kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Фиока за ѕиден кревет , Јуниор
  Фиока за ѕиден кревет , Јуниор
  Најниско ден 4.211,40/31.730,79kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ограда од кревет, Анди
  Ограда од кревет, Анди
  Најниско ден 1.845,75/13.906,80kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  фиока за кревет , Анди
  фиока за кревет , Анди
  ден 3.607,50/27.180,71kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Повишен кревет 90, Тинс
  Повишен кревет 90, Тинс
  ден 9.043,20/68.135,99kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Повишен кревет 90 со фиока, Тинс
  Повишен кревет 90 со фиока, Тинс
  ден 19.057,20/143.586,47kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kревет 90, Тинс
  Kревет 90, Тинс
  ден 8.072,40/60.821,50kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Фиока за кревет 100х90, Јуниор
  Фиока за кревет 100х90, Јуниор
  Најниско ден 4.198,20/31.631,34kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Kревет 120, Тинс
  Kревет 120, Тинс
  ден 10.014,00/75.450,48kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Кревет повишен 120, Тинс
  Кревет повишен 120, Тинс
  ден 10.984,80/82.764,98kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Фиока за кревет 200х90, Јуниор
  Фиока за кревет 200х90, Јуниор
  Најниско ден 6.624,60/49.913,05kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Кревед ѕидни, Јуниор
  Кревед ѕидни, Јуниор
  Најниско ден 6.734,40/50.740,34kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Кревет висок ,Јуниор
  Кревет висок ,Јуниор
  Најниско ден 23.046,00/173.640,09kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Кревет на кат, Лука
  Кревет на кат, Лука
  Најниско ден 16.425,00/123.754,16kn
  Попуст: 25%

16 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK