Комоди

1-36 of 75 items

Page
Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Витрина комбинирана, Барселона
  Витрина комбинирана, Барселона
  Најниско ден 34.772,40/261.992,65kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Комода со 3 врати 182см, Делта
  Комода со 3 врати 182см, Делта
  ден 20.400,00/153.703,80kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Висока витрина, Делта
  Висока витрина, Делта
  ден 13.650,00/102.845,93kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Витрина, Делта
  Витрина, Делта
  ден 12.037,50/90.696,54kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Висечки елемент, Делта
  Висечки елемент, Делта
  ден 11.887,50/89.566,37kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • New
  • Premium
  Комода 3 фиока, ОРДОС
  Комода 3 фиока, ОРДОС
  Најниско ден 110.000,00/828.795,00kn
  • Sale
  • Premium
  Комода, Баселона
  Комода, Баселона
  Најниско ден 39.448,50/297.224,72kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Комода 3 врати, Либерта
  Комода 3 врати, Либерта
  ден 24.410,25/183.919,03kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kомода 3ВР+ОТВ, Амелиа
  Kомода 3ВР+ОТВ, Амелиа
  Најниско ден 36.348,90/273.870,79kn До ден 37.970,80/286.090,99kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 210
  ден 50.627,50/381.452,90kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Комода ТВ 2 фиоки со 2 врати, Амелиа 180
  Најниско ден 47.849,20/360.519,80kn До ден 48.543,60/365.751,75kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина Т10, Салерно
  Витрина Т10, Салерно
  Најниско ден 41.856,00/315.364,03kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Витрина, Меандар
  Витрина, Меандар
  ден 11.165,25/84.124,58kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  Комода ТВ висечкa 2 фиоки, Амелиа 70
  ден 32.799,90/247.130,85kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Bисечки елемент, Меандар
  Bисечки елемент, Меандар
  ден 11.059,50/83.327,80kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина лева, Барселона
  Витрина лева, Барселона
  Најниско ден 31.565,95/237.833,65kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Комода висока, Салермо
  Комода висока, Салермо
  Најниско ден 47.998,50/361.644,70kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  ТВ комода 150, Меандар
  ТВ комода 150, Меандар
  ден 8.847,75/66.663,37kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина комбинирана, Салерно
  Витрина комбинирана, Салерно
  Најниско ден 51.187,50/385.672,22kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Витрина десна, Барселона
  Витрина десна, Барселона
  Најниско ден 31.565,95/237.833,65kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Комода, Салерно
  Комода, Салерно
  Најниско ден 41.343,75/311.504,48kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  ТВ комода 150, Меандар
  ТВ комода 150, Меандар
  ден 10.323,00/77.778,64kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина Т11, Салерно
  Витрина Т11, Салерно
  Најниско ден 39.375,00/296.670,94kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Витрина висока, Меандар
  Витрина висока, Меандар
  ден 12.534,00/94.437,42kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода висока, Барселона
  Комода висока, Барселона
  Најниско ден 44.806,45/337.594,20kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Bисечки елемент 1 врата , Либерта
  Bисечки елемент 1 врата , Либерта
  ден 6.587,25/49.631,64kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Витрина висечка 2D со стаклени врати, Порта
  Витрина висечка 2D со стаклени врати, Порта
  ден 11.341,50/85.452,53kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Bисечки елемент 1СТ, ПОРТА
  Bисечки елемент 1СТ, ПОРТА
  ден 9.261,00/69.777,00kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Kомода со 3 врати 182, Меандар
  Kомода со 3 врати 182, Меандар
  ден 18.959,25/142.848,47kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Bисока витрина 1ВР/1СТ, ПОРТА
  Bисока витрина 1ВР/1СТ, ПОРТА
  ден 20.214,75/152.308,03kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 4 фиоки и 2 стаклени врати, Порта
  Комода 4 фиоки и 2 стаклени врати, Порта
  ден 25.262,25/190.338,42kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода ТВ 2 фиоки, Порта
  Комода ТВ 2 фиоки, Порта
  ден 11.359,50/85.588,15kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина 2 врати 1 стаклени врати, Давос
  Витрина 2 врати 1 стаклени врати, Давос
  ден 23.577,75/177.646,56kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 3 фиоки и 2 врати, Капрун
  Комода 3 фиоки и 2 врати, Капрун
  ден 23.333,05/175.802,87kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Bитрини 2VR/ST, Капрун
  Bитрини 2VR/ST, Капрун
  ден 14.751,75/111.147,06kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Витрина висечка со стаклени врати, Капрун
  Витрина висечка со стаклени врати, Капрун
  ден 7.595,25/57.226,41kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

1-36 of 75 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK