Канцелариски мебел

Новиот канцелариски асортиман на Прима се состои од работни столчиња и маси со дополнителна опрема, гардероби, полици, комоди, фиокари и претставува модерен мебел кој ги задоволува сите потреби на едно функционално работно место.

27 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Дактило столица, Аризона
  Дактило столица, Аризона
  Најниско ден 11.437,50/86.175,84kn До ден 11.587,50/87.306,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Дактило столица, Дакота
  Дактило столица, Дакота
  Најниско ден 12.150,00/91.544,18kn До ден 12.300,00/92.674,35kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска столица со потпирач за глава, Монтана
  Канцелариска столица со потпирач за глава, Монтана
  Најниско ден 17.925,00/135.055,91kn До ден 20.167,50/151.952,03kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска столица, Монтана
  Канцелариска столица, Монтана
  Најниско ден 16.350,00/123.189,08kn До ден 18.592,50/140.085,19kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска столица, Трентон
  Канцелариска столица, Трентон
  Најниско ден 11.625,00/87.588,56kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Канцелариска столица, Орегон
  Канцелариска столица, Орегон
  Најниско ден 17.242,50/129.913,62kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Канцелариска фиока, Трентон
  Канцелариска фиока, Трентон
  ден 15.750,00/118.668,38kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариски комода, Трентон
  Канцелариски комода, Трентон
  ден 19.200,00/144.662,40kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариски ормар 154х80, Трентон
  Канцелариски ормар 154х80, Трентон
  ден 18.975,00/142.967,14kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариски ормар 215х80, Трентон
  Канцелариски ормар 215х80, Трентон
  ден 25.950,00/195.520,28kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Поличар, Трентон
  Поличар, Трентон
  ден 17.662,50/133.078,11kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса, Сенс Н
  Канцелариска маса, Сенс Н
  Најниско ден 11.025,00/83.067,86kn До ден 15.525,00/116.973,11kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса со додаток, Сенс Н
  Канцелариска маса со додаток, Сенс Н
  Најниско ден 19.500,00/146.922,75kn До ден 25.800,00/194.390,10kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса, Сенс Т
  Канцелариска маса, Сенс Т
  Најниско ден 12.300,00/92.674,35kn До ден 15.000,00/113.017,50kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса со додаток, Сенс Т
  Канцелариска маса со додаток, Сенс Т
  Најниско ден 21.525,00/162.180,11kn До ден 26.700,00/201.171,15kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса со дополнителна опрема, Сенс Т
  Канцелариска маса со дополнителна опрема, Сенс Т
  Најниско ден 24.817,50/186.987,45kn До ден 27.517,50/207.330,60kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Т
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Т
  Најниско ден 34.042,50/256.493,22kn До ден 39.217,50/295.484,25kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса со дополнителна опрема, Сенс Н
  Канцелариска маса со дополнителна опрема, Сенс Н
  Најниско ден 23.542,50/177.380,97kn До ден 28.042,50/211.286,22kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Н
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Н
  Најниско ден 32.017,50/241.235,85kn До ден 38.317,50/288.703,20kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска столица, Невада
  Канцелариска столица, Невада
  Најниско ден 22.500,00/169.526,25kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Канцелариска столица, Алфа 16
  Канцелариска столица, Алфа 16
  Special Price ден 2.472,00/18.625,28kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Канцелариска столица, Алфа 16
  Канцелариска столица, Алфа 16
  Special Price ден 2.472,00/18.625,28kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Канцелариска столица, Алфа 16
  Канцелариска столица, Алфа 16
  Special Price ден 2.472,00/18.625,28kn
  Попуст: 25%

27 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK