Огледала

10 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Огледало, Јулија
  Огледало, Јулија
  Најниско ден 5.476,90/41.265,70kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Огледало 120х72, Давос
  Огледало 120х72, Давос
  Најниско ден 4.872,40/36.711,10kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Огледало, Ема
  Огледало, Ема
  Најниско ден 1.825,85/13.756,87kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Огледало,Цвита
  Огледало,Цвита
  Најниско ден 2.860,00/21.548,67kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Огледало, Бордно
  Огледало, Бордно
  Најниско ден 12.367,50/93.182,93kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Огледало, Оскар лукс
  Огледало, Оскар лукс
  Најниско ден 2.015,00/15.182,02kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Огледало, Амелиа
  Огледало, Амелиа
  Најниско ден 4.443,40/33.478,80kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Огледало, Карла
  Огледало, Карла
  Најниско ден 3.067,35/23.110,95kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Огледало, Луна
  Огледало, Луна
  Најниско ден 4.200,00/31.644,90kn
  Попуст: 25%

10 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK