Детски соби комплети

9 Продукти

Постави опаѓачки
 1. Комплет детска соба, Јуниор
  Комплет детска соба, Јуниор
  Најниско ден 51.891,00/6.887,12€
  Достапно во повеќе варијанти
 2. Комплет детска соба, Јуниор
  Комплет детска соба, Јуниор
  ден 58.005,00/7.698,59€
  Достапно во повеќе варијанти
 3. Комплет детска соба, Јуниор
  Комплет детска соба, Јуниор
  ден 50.580,00/6.713,12€
  Достапно во повеќе варијанти
 4. Комплет детска соба, Анди
  Комплет детска соба, Анди
  Најниско ден 35.501,55/4.711,87€ До ден 35.923,05/4.767,81€
  Достапно во повеќе варијанти
 5. Комплет детска и младешкисоба, Теенс
  Комплет детска и младешкисоба, Теенс
  ден 47.569,80/6.313,60€
  Достапно во повеќе варијанти
 6. Комплет детска и младешки соба, Теенс
  Комплет детска и младешки соба, Теенс
  ден 90.466,20/12.006,93€
  Достапно во повеќе варијанти
 7. Комплет детска соба, Јуниор
  Комплет детска соба, Јуниор
  Најниско ден 36.864,60/4.892,77€
  Достапно во повеќе варијанти
  • New
  Комплет за детска соба, Умберто
  Комплет за детска соба, Умберто
  Најниско ден 76.630,80/10.170,65€ До ден 80.457,90/10.678,60€
  Достапно во повеќе варијанти
 8. Комплет детска соба, Анди
  Комплет детска соба, Анди
  ден 34.561,05/4.587,04€
  Достапно во повеќе варијанти

9 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK