Аголни гарнитури

1-36 of 41 items

Page
Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура, Мадрид
  Аголна гарнитура, Мадрид
  Најниско ден 88.200,00/664.542,90kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Аголна гарнитура со пуштање, Бергамо
  Аголна гарнитура со пуштање, Бергамо
  ден 97.800,00/736.874,10kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Кожна гарнитура со пуштање, Пике
  Кожна гарнитура со пуштање, Пике
  Најниско ден 144.443,40/1.088.308,80kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Аголна гарнитура, Алегра
  Аголна гарнитура, Алегра
  Најниско ден 38.625,00/291.020,06kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Голема гарнитура во облик на буквата, Мелодиа
  Голема гарнитура во облик на буквата, Мелодиа
  ден 129.600,00/976.471,20kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова лев агол
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова лев агол
  Најниско ден 72.000,00/542.484,00kn До ден 75.240,00/566.895,78kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура, Матија десен агол
  Аголна гарнитура, Матија десен агол
  ден 124.740,00/939.853,53kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Аголна гарнитура со пуштање, Одеса
  Аголна гарнитура со пуштање, Одеса
  Најниско ден 30.180,00/227.391,21kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Hit
  Аголна гарнитура со пуштање, Лариса
  Аголна гарнитура со пуштање, Лариса
  Најниско ден 23.075,00/173.858,59kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање и душек, Томас лев агол
  Аголна гарнитура со пуштање и душек, Томас лев агол
  ден 97.980,00/738.230,31kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура, Оливер десен агол
  Аголна гарнитура, Оливер десен агол
  ден 59.700,00/449.809,65kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Голема аголна гарнитура во облик на буквата П, Оливер
  Голема аголна гарнитура во облик на буквата П, Оливер
  ден 113.160,00/852.604,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура, Оливер лев агол
  Аголна гарнитура, Оливер лев агол
  ден 59.700,00/449.809,65kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање и душек, Томас десен агол
  Аголна гарнитура со пуштање и душек, Томас десен агол
  ден 97.980,00/738.230,31kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура со двосед на пуштање, Катаниа
  Аголна гарнитура со двосед на пуштање, Катаниа
  ден 83.160,00/626.569,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање, Овиедо
  Аголна гарнитура со пуштање, Овиедо
  ден 116.040,00/874.303,38kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова десен агол
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова десен агол
  Најниско ден 72.000,00/542.484,00kn До ден 75.240,00/566.895,78kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол
  Најниско ден 74.454,00/560.973,66kn До ден 77.694,00/585.385,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура, Маттиа
  Аголна гарнитура, Маттиа
  ден 87.570,00/659.796,17kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова лево агол
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова лево агол
  Најниско ден 74.454,00/560.973,66kn До ден 77.694,00/585.385,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Аголна гарнитура, Мелодиа
  Аголна гарнитура, Мелодиа
  ден 100.080,00/754.052,76kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Голема аголна гарнитура со пуштање, Оливер
  Голема аголна гарнитура со пуштање, Оливер
  ден 92.940,00/700.256,43kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

1-36 of 41 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK