Комоди

23 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Kомода 4Ф, Jунија
  Kомода 4Ф, Jунија
  Најниско ден 15.390,75/115.961,61kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kлупа, Јулија
  Kлупа, Јулија
  Најниско ден 16.341,75/123.126,92kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kомода 3Д , Давос
  Kомода 3Д , Давос
  ден 26.023,50/196.074,06kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kомода 3Д , Давос
  Kомода 3Д , Давос
  ден 21.393,00/161.185,56kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kлупа, Давос
  Kлупа, Давос
  Најниско ден 9.370,50/70.602,03kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kомода 3В+3Ф, Луна
  Kомода 3В+3Ф, Луна
  Најниско ден 21.867,75/164.762,56kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 3 фиоки, Цвита
  Комода 3 фиоки, Цвита
  Најниско ден 13.380,00/100.811,61kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 5 фиоки, Цвита
  Комода 5 фиоки, Цвита
  Најниско ден 17.522,25/132.021,39kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 3 фиоки 3 врати, Цвита
  Комода 3 фиоки 3 врати, Цвита
  Најниско ден 18.600,00/140.141,70kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 2 фиоки 2 врати, Цвита
  Комода 2 фиоки 2 врати, Цвита
  Најниско ден 12.841,50/96.754,28kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Клупа за спаваћу собу, Цвита
  Клупа за спаваћу собу, Цвита
  Најниско ден 9.678,75/72.924,54kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Kомода со 2 врати, Оскар Лукс
  Kомода со 2 врати, Оскар Лукс
  ден 4.808,05/36.226,25kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Kомода со 2 врати и 1 фиока, Оскар Лукс
  Kомода со 2 врати и 1 фиока, Оскар Лукс
  ден 5.445,70/41.030,63kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Kомода со 3 фиоки, Оскар Лукс
  Kомода со 3 фиоки, Оскар Лукс
  ден 5.866,25/44.199,26kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 2 врати i 4 фиоки, Јулија 150
  Комода 2 врати i 4 фиоки, Јулија 150
  ден 20.009,60/150.762,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода 2 стаклени врати и 4 фиоки, Јулија 150
  Комода 2 стаклени врати и 4 фиоки, Јулија 150
  ден 20.813,00/156.815,55kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Hадградно ормарче 3 врати стакло 135, Јулија
  Hадградно ормарче 3 врати стакло 135, Јулија
  ден 15.189,85/114.447,92kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комода 2 фиоки 2 врати, Амелиа
  Комода 2 фиоки 2 врати, Амелиа
  ден 21.078,00/158.812,19kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kомода 3Ф, Амелиа
  Kомода 3Ф, Амелиа
  ден 20.337,75/153.234,78kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kомода 3Ф/3ВР, Амелиа
  Kомода 3Ф/3ВР, Амелиа
  ден 27.195,00/204.900,73kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kлупа 120х45, Амелиа
  Kлупа 120х45, Амелиа
  ден 15.880,50/119.651,63kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kомода 3Ф, Карла
  Kомода 3Ф, Карла
  ден 9.589,50/72.252,09kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода со 5 фиоки, Паола
  Комода со 5 фиоки, Паола
  Најниско ден 9.862,50/74.309,01kn
  Попуст: 25%

23 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK