Кревети

1-36 of 47 items

Page
Постави опаѓачки
  • Sale
  Француски кревет, Елена
  Француски кревет, Елена
  Најниско ден 45.038,50/339.342,58kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Тапациран кревет, Тина
  Тапациран кревет, Тина
  Најниско ден 49.062,00/369.657,64kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Кревет 200х160, Оскар Лукс
  Кревет 200х160, Оскар Лукс
  Најниско ден 5.283,60/39.809,28kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Вито
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Вито
  Најниско ден 20.951,25/157.857,19kn До ден 134.169,00/1.010.896,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Отон
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Отон
  Најниско ден 20.951,25/157.857,19kn До ден 134.169,00/1.010.896,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет, Росе
  Бокс кревет, Росе
  Најниско ден 41.036,10/309.186,50kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Бокс спринг кревет, Винг
  Бокс спринг кревет, Винг
  Најниско ден 64.260,00/484.166,97kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Рони
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Рони
  Најниско ден 20.951,25/157.857,19kn До ден 134.169,00/1.010.896,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Тапациран кревет, Умберто
  Тапациран кревет, Умберто
  Најниско ден 33.341,10/251.208,52kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Кревет бокс спринг, Марсхалл
  Кревет бокс спринг, Марсхалл
  Најниско ден 93.182,05/702.080,16kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Кревет Јулија
  Кревет Јулија
  Најниско ден 16.042,80/120.874,48kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Рони
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Рони
  Најниско ден 77.385,00/583.057,28kn До ден 89.075,00/671.135,59kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Кревет со 2 фиоки, Паола
  Кревет со 2 фиоки, Паола
  Најниско ден 11.870,40/89.437,53kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Вито
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Вито
  Најниско ден 46.830,00/352.840,64kn До ден 54.250,00/408.746,63kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Кревет од иверка, Паола
  Кревет од иверка, Паола
  Најниско ден 5.771,40/43.484,61kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Вито
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Вито
  Најниско ден 77.385,00/583.057,28kn До ден 89.075,00/671.135,59kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање, Вито
  Бокс кревет со електрично подигање, Вито
  Најниско ден 94.360,00/710.955,42kn До ден 99.309,00/748.243,66kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Кревет, Карла
  Кревет, Карла
  Најниско ден 10.105,20/76.137,63kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Отон
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Отон
  Најниско ден 46.830,00/352.840,64kn До ден 54.250,00/408.746,63kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Тапациран кревет, Рита
  Тапациран кревет, Рита
  Најниско ден 42.455,00/319.877,20kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Тапациран кревет, Јана
  Тапациран кревет, Јана
  Најниско ден 39.627,00/298.569,63kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Отон
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Отон
  Најниско ден 77.385,00/583.057,28kn До ден 89.075,00/671.135,59kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Тапациран кревет, Кира
  Тапациран кревет, Кира
  Најниско ден 10.335,75/77.874,71kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање, Отон
  Бокс кревет со електрично подигање, Отон
  Најниско ден 94.360,00/710.955,42kn До ден 99.309,00/748.243,66kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Кревет бокс спринг со наддушек, Ерин
  Кревет бокс спринг со наддушек, Ерин
  Најниско ден 111.605,20/840.889,38kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Рони
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Рони
  Најниско ден 46.830,00/352.840,64kn До ден 54.250,00/408.746,63kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Кревет бокс спринг, Балдур
  Кревет бокс спринг, Балдур
  Најниско ден 44.356,00/334.200,28kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Кревет МДФ со подница со подигање и тапацирано узглавје, Амелиа
  Кревет МДФ со подница со подигање и тапацирано узглавје, Амелиа
  Најниско ден 40.675,20/306.467,29kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање, Рони
  Бокс кревет со електрично подигање, Рони
  Најниско ден 94.360,00/710.955,42kn До ден 99.309,00/748.243,66kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Кревет со подница ,Цвита
  Кревет со подница ,Цвита
  Најниско ден 40.345,20/303.980,91kn
  Попуст: 40%

1-36 of 47 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK