Ноќни ормарчиња

6 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Ноќно ормарче со 1 фиоки, Анди
  Ноќно ормарче со 1 фиоки, Анди
  ден 2.289,70/17.251,74kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kомода 1ВР/2Ф, Анди лево
  Kомода 1ВР/2Ф, Анди лево
  ден 3.829,00/28.849,60kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  фиокар 4 фиоки, Тинс
  фиокар 4 фиоки, Тинс
  ден 11.142,60/83.953,92kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  фиокар 1 фиока,Тинс
  фиокар 1 фиока,Тинс
  Најниско ден 5.357,10/40.363,07kn До ден 6.329,40/47.688,86kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Фиокар на тркалца 40,Јуниор
  Фиокар на тркалца 40,Јуниор
  Special Price ден 4.239,20/31.940,25kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Фиокар на тркалца 40 Јуниор
  Фиокар на тркалца 40 Јуниор
  Special Price ден 4.239,20/31.940,25kn
  Попуст: 30%

6 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK