Сетови на маси и столови

19 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Комплет маса Бруно и столици Ана
  Комплет маса Бруно и столици Ана
  Најниско ден 55.155,90/415.572,13kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Крос и столици Крос
  Комплет маса на развлекување Крос и столици Крос
  Најниско ден 31.026,45/233.768,79kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Асенсио, столици и фотења Тенор
  Комплет маса на развлекување Асенсио, столици и фотења Тенор
  Најниско ден 101.083,50/761.613,63kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Крос бел сјај и столици Ана
  Комплет маса на развлекување Крос бел сјај и столици Ана
  Најниско ден 44.342,35/334.097,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Крос и столици Ана
  Комплет маса на развлекување Крос и столици Ана
  Најниско ден 44.342,35/334.097,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Антон и столици Фарингтон
  Комплет маса на развлекување Антон и столици Фарингтон
  Најниско ден 91.553,50/689.809,85kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Даблин и столица Реа
  Комплет маса на развлекување Даблин и столица Реа
  Најниско ден 46.920,75/353.524,39kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Даблин и столица Ана
  Комплет маса на развлекување Даблин и столица Ана
  Најниско ден 55.288,65/416.572,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Давос 120(1650)х90 и столици Лара
  Комплет маса на развлекување Давос 120(1650)х90 и столици Лара
  Најниско ден 36.010,92/271.324,28kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Ана
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Ана
  Најниско ден 51.574,82/388.590,48kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Авано и столици/ фотелји Лаго
  Комплет маса на развлекување Авано и столици/ фотелји Лаго
  Најниско ден 71.267,70/536.966,49kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо
  Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо
  Најниско ден 99.859,30/752.389,90kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво
  Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво
  Најниско ден 74.938,90/564.627,14kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса Авано - фотелји и столици Молино
  Комплет маса Авано - фотелји и столици Молино
  Најниско ден 88.029,50/663.258,27kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Алдо и столици Сцала
  Комплет маса на развлекување Алдо и столици Сцала
  ден 48.361,95/364.383,11kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Давос
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Давос
  Најниско ден 49.182,84/370.568,11kn До ден 54.466,20/410.375,58kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Бруно - столици и фотелји Дублин
  Комплет маса на развлекување Бруно - столици и фотелји Дублин
  Најниско ден 62.253,80/469.051,26kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Верто и столици Лаго
  Комплет маса на развлекување Верто и столици Лаго
  Најниско ден 85.628,10/645.164,92kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Франк 160(200)х90 и столици Давос
  Комплет маса на развлекување Франк 160(200)х90 и столици Давос
  Најниско ден 44.961,24/338.760,46kn До ден 50.244,60/378.567,94kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

19 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK