Ноќни ормарчиња

21 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче, Цвита
  Ноќно ормарче, Цвита
  Најниско ден 5.084,25/38.307,28kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Висока комода 5 фиоки, Амелиа
  Висока комода 5 фиоки, Амелиа
  Најниско ден 22.689,75/170.955,92kn До ден 22.872,00/172.329,08kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Клупа со кутија за постелнина, Ерин
  Клупа со кутија за постелнина, Ерин
  Најниско ден 26.166,75/197.153,38kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Клупа со кутија за постелнина, Балдур
  Клупа со кутија за постелнина, Балдур
  Најниско ден 15.697,50/118.272,81kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче 1Ф, Амелиа
  Ноќно ормарче 1Ф, Амелиа
  ден 7.131,75/53.734,17kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Карла
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Карла
  ден 5.056,50/38.098,20kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ноќно ормарче, Паола
  Ноќно ормарче, Паола
  Најниско ден 2.800,50/21.100,37kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Паола
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Паола
  Најниско ден 3.442,50/25.937,52kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Клупа за спална соба, Винг
  Клупа за спална соба, Винг
  Најниско ден 20.636,00/155.481,94kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче, Винг
  Ноќно ормарче, Винг
  Најниско ден 25.200,00/189.869,40kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Ноќно ормарче, Ема
  Ноќно ормарче, Ема
  Најниско ден 2.402,25/18.099,75kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче со 3 фиоки, Амелиа
  Ноќно ормарче со 3 фиоки, Амелиа
  Најниско ден 14.105,25/106.276,01kn До ден 14.160,75/106.694,17kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Амелиа
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Амелиа
  Најниско ден 11.261,25/84.847,89kn До ден 11.298,00/85.124,78kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Premium
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Цвита
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Цвита
  Најниско ден 4.962,75/37.391,84kn
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче со 3 фиоки, Цвита
  Ноќно ормарче со 3 фиоки, Цвита
  Најниско ден 6.731,25/50.716,60kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче со 3 фиоки (висока), Давос
  Ноќно ормарче со 3 фиоки (висока), Давос
  Најниско ден 9.039,75/68.110,00kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ноќно ормарче со 3 фиоки (ниско), Давос
  Ноќно ормарче со 3 фиоки (ниско), Давос
  Најниско ден 8.487,75/63.950,95kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ноќно ормарче со 3 фиоки, Јулија
  Ноќно ормарче со 3 фиоки, Јулија
  Најниско ден 6.121,50/46.122,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ноќно ормарче, Јулија
  Ноќно ормарче, Јулија
  Најниско ден 3.930,00/29.610,59kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Оскар лукс
  Ноќно ормарче со 2 фиоки, Оскар лукс
  ден 3.055,00/23.017,90kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Ноќно ормарче со 1 фиоки, Оскар лукс
  Ноќно ормарче со 1 фиоки, Оскар лукс
  Најниско ден 2.178,80/16.416,17kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

21 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK