Закачалки

14 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Висока ѕидна закачалка,Порта
  Висока ѕидна закачалка,Порта
  Најниско ден 4.554,20/34.313,62kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Ѕидна закачалка,Порта
  Ѕидна закачалка,Порта
  Најниско ден 6.283,90/47.346,04kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Закачалка самостоечка, Давос
  Закачалка самостоечка, Давос
  Најниско ден 9.375,00/70.635,94kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Закачалка ѕидна , Давос
  Закачалка ѕидна , Давос
  Најниско ден 7.200,00/54.248,40kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Закачалка, Јулија
  Закачалка, Јулија
  Најниско ден 5.913,00/44.551,50kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Самостоечка закачалка,Луна
  Самостоечка закачалка,Луна
  Најниско ден 8.328,60/62.751,84kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Ѕидна закачалка, Либерта
  Ѕидна закачалка, Либерта
  Најниско ден 8.180,90/61.638,99kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Закачалка ѕидна, Оскар лукс
  Закачалка ѕидна, Оскар лукс
  Најниско ден 1.142,25/8.606,28kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Ѕидна закачалка, Амелиа
  Ѕидна закачалка, Амелиа
  Најниско ден 14.475,00/109.061,89kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Ѕидна закачалка висока,Плутон
  Ѕидна закачалка висока,Плутон
  Најниско ден 4.458,00/33.588,80kn
  Попуст: 25%

14 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK