Комоди

7 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Kомода 1ВР/2Ф, Анди десни
  Kомода 1ВР/2Ф, Анди десни
  ден 4.739,80/35.712,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kомода 1ВР/2Ф, Анди лево
  Kомода 1ВР/2Ф, Анди лево
  ден 4.739,80/35.712,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комода со фиоки,Јуниор
  Комода со фиоки,Јуниор
  Special Price ден 8.816,50/66.427,92kn
  Попуст: 45%
  • Sale
  ТВ маса ,Јуниор
  ТВ маса ,Јуниор
  Special Price ден 6.146,80/46.313,06kn
  Попуст: 45%
  • Sale
  ТВ маса, Јуниор
  ТВ маса, Јуниор
  Special Price ден 6.146,80/46.313,06kn
  Попуст: 45%
  • Sale
  ТВ маса, Јуниор
  ТВ маса, Јуниор
  Special Price ден 6.146,80/46.313,06kn
  Попуст: 45%
  • Sale
  Комода со 3 фиоки, Јуниор
  Комода со 3 фиоки, Јуниор
  Special Price ден 8.816,50/66.427,92kn
  Попуст: 45%

7 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK