Mебел за бања

9 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Hit
  Ормарче за мијалник 46,5/2L, Миконос
  Ормарче за мијалник 46,5/2L, Миконос
  Најниско ден 8.125,00/61.217,81kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Висок ормар за бања 2VR+OTV, Миконос
  Висок ормар за бања 2VR+OTV, Миконос
  Најниско ден 9.035,00/68.074,21kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Огледало за бања, Миконос
  Огледало за бања, Миконос
  Најниско ден 3.575,00/26.935,84kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Висечки елемент за мијалник Ш100, Инди
  Висечки елемент за мијалник Ш100, Инди
  Најниско ден 22.750,00/171.409,88kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Висечки елемент В135, Инди
  Висечки елемент В135, Инди
  Најниско ден 20.150,00/151.820,18kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Огледало 90, Инди
  Огледало 90, Инди
  Најниско ден 12.350,00/93.051,08kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Самостоечки комплет за бања, Кала
  Самостоечки комплет за бања, Кала
  Најниско ден 33.150,00/249.768,68kn
  Попуст: 35%

9 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK