Двоседи

29 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Select
  Двосед, Дора
  Двосед, Дора
  Најниско ден 30.080,70
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Select
  Двосед, Лидо
  Двосед, Лидо
  Најниско ден 37.613,55
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Select
  Двосед, Бергамо
  Двосед, Бергамо
  Најниско ден 45.146,40
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Двосед II,Овиедо
  Двосед II,Овиедо
  Најниско ден 49.534,80
  Попуст: 40%
  • New
  • Sale
  • Select
  Софа со две седишта, Крк
  Софа со две седишта, Крк
  Најниско ден 45.146,40
  Попуст: 35%
  • New
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Савона
  Двосед, Савона
  Најниско ден 26.215,36
  Попуст: 32%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Одеса сиво
  Двосед, Одеса сиво
  Најниско ден 21.578,20
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Вермонт сиво
  Двосед, Вермонт сиво
  Најниско ден 16.170,70
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Одеса зелена
  Двосед, Одеса зелена
  Најниско ден 21.578,20
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Одеса розова
  Двосед, Одеса розова
  Најниско ден 21.578,20
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Одеса сина
  Двосед, Одеса сина
  Најниско ден 21.578,20
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Одеса Црвено
  Двосед, Одеса Црвено
  Најниско ден 21.578,20
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Одеса жолта
  Двосед, Одеса жолта
  Најниско ден 21.578,20
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Одеса
  Двосед, Одеса
  Најниско ден 21.578,20
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Вермонт сива темно
  Двосед, Вермонт сива темно
  Најниско ден 16.170,70
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Вермонт Црвено
  Двосед, Вермонт Црвено
  Најниско ден 16.170,70
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Вермонт Браун
  Двосед, Вермонт Браун
  Најниско ден 16.170,70
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Вермонт сина
  Двосед, Вермонт сина
  Најниско ден 16.170,70
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Basic
  Двосед, Вермонт
  Двосед, Вермонт
  Најниско ден 16.170,70
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Двосет, Тундра
  Двосет, Тундра
  Најниско ден 18.077,40
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Двосед, Мелодиа
  Двосед, Мелодиа
  Најниско ден 41.037,60
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Двосед, Оливер
  Двосед, Оливер
  Најниско ден 38.011,20
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Двосед, Томас
  Двосед, Томас
  Најниско ден 40.792,20
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Select
  Двосед, Геа
  Двосед, Геа
  Најниско ден 25.058,80
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Двосет,Палманова
  Двосет,Палманова
  Најниско ден 29.700,00
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Двосед, Катаниа
  Двосед, Катаниа
  Најниско ден 31.984,80
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Двосед II, Катаниа
  Двосед II, Катаниа
  Најниско ден 31.984,80
  Попуст: 40%

29 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет