Бањи

10 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Hit
  Ормарче за мијалник 46,5/2L, Миконос
  Ормарче за мијалник 46,5/2L, Миконос
  Најниско ден 7.500,00/56.508,75kn
  Попуст: 20%
  • Sale
  • Hit
  Висок ормар за бања 2VR+OTV, Миконос
  Висок ормар за бања 2VR+OTV, Миконос
  Најниско ден 8.340,00/62.837,73kn
  Попуст: 20%
  • Sale
  • Hit
  Огледало за бања, Миконос
  Огледало за бања, Миконос
  Најниско ден 3.300,00/24.863,85kn
  Попуст: 20%
  • Sale
  • Premium
  Висечки елемент за мијалник Ш100, Инди
  Висечки елемент за мијалник Ш100, Инди
  Најниско ден 21.000,00/158.224,50kn
  Попуст: 20%
  • Sale
  • Premium
  Висечки елемент В135, Инди
  Висечки елемент В135, Инди
  Најниско ден 18.600,00/140.141,70kn
  Попуст: 20%
  • Sale
  • Premium
  Огледало 90, Инди
  Огледало 90, Инди
  Најниско ден 11.400,00/85.893,30kn
  Попуст: 20%
  • Sale
  • Premium
  Самостоечки комплет за бања, Кала
  Самостоечки комплет за бања, Кала
  Најниско ден 30.192,00/227.481,62kn
  Попуст: 20%

10 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK