Перници и прекривки

При изборот на перница честопати не се посветува доволно внимание, но правилниот избор на перница е многу одговорен за здрав и цврст сон. Перница што совршено Ви одговара може да спречи здравствени проблеми со вратот, 'рбетот и алергии. На добра перница главата нема да потоне ниту премногу, ниту премалку, вратот ќе биде опуштен и вратниот 'рбет ќе ја задржи својата природна позиција.

20 Продукти

Постави опаѓачки
  • New
  • Premium
  Перница анатомска, Вицоспринг 3D
  Перница анатомска, Вицоспринг 3D
  Special Price ден 4.630,50 Regular Price ден 6.615,00
  • New
  • Premium
  Перница анатомска, Силвер
  Перница анатомска, Силвер
  Special Price ден 3.318,70 Regular Price ден 4.741,00
  • New
  • Premium
  Перница анатомска, Оцеан
  Перница анатомска, Оцеан
  Special Price ден 3.318,70 Regular Price ден 4.741,00
  • New
  • Premium
  Перница анатомска, Вицоспринг
  Перница анатомска, Вицоспринг
  Special Price ден 5.711,30 Regular Price ден 8.159,00
 1. Перница, Латеџ цонтоур
  Перница, Латеџ цонтоур
  Special Price ден 3.569,15 Regular Price ден 5.491,00
  • Hit
  Перница анатомска, Бејзик
  Перница анатомска, Бејзик
  Special Price ден 1.114,10 Regular Price ден 1.714,00
 2. Перница силиконска, 60x40
  Перница силиконска, 60x40
  As low as ден 975,00
  Available in variety of dimensions.
 3. Перница, Латеџ софт
  Перница, Латеџ софт
  As low as ден 3.699,50
  Available in variety of dimensions.
 4. Перница силиконска, 80x60
  Перница силиконска, 80x60
  As low as ден 1.845,75
  Available in variety of dimensions.
 5. Перница, Мемо
  Перница, Мемо
  As low as ден 2.763,15
  Available in variety of dimensions.
  • Hit
  Перница, мелен сунѓер
  Перница, мелен сунѓер
  As low as ден 844,35
  Available in variety of dimensions.
 6. Перница, Мемо остатоци
  Перница, Мемо остатоци
  As low as ден 2.939,30
  Available in variety of dimensions.

20 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет