Blog

ХИТ ВИКЕНД

Го продолживме траењето на акциските цени за цела недела и  Ви ја претставуваме ХИТ неделата во сите салони на Прима мебел!

 

Дознај повеќе

Водич за опремување на ентериер со стручните лица на Прима

Богатиот асортиман на Прима ви дава бројни можности и го олеснува процесот на уредување кој помага да со правилен избор се обликува стилски уреден простор кој се поврзува со исти бои, декори и материјали.

Дознај повеќе

ПРИМАмлива среда -35% на трпезариски маси и столици, модуларни и блок кујни

Примамлива среда повторно е тука за вас во сите салони на Прима мебел!

12.08.2020 ја одбележуваме ПРИМАмливата среда во која како  и во секоја Примамлива среда ќе имаме одлични попусти!

Дознај повеќе

НОВ САЛОН ЗА УБАВ ДОМ!

Прима мебел, најголемиот произведувач на мебел во регионов, по 10 годишно присуство, ја збогатува својата широка мрежа на салони и на 24.7.2020 година го отвора најновиот салон за мебел во Скопје, во населба Чаир.

Дознај повеќе

Како да го одбетере душек кој ќе ви одговара?

Квалитетен сон за квалитетен живот!

Влијанието на квалитетниот сон на целокупното психичко и физичко здравје е немерлив. Неговата клучна улога во сите аспекти на животот е докажана со бројни истражувања кои покажаа дека поради лошиот и неправилен сон пати вашето тело, но и вашиот дух.

Дознај повеќе

 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет