Ормари

1-36 of 63 items

Page
Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 3 врати 300 со огледало, Амелиа
  Ормар лизгачки 3 врати 300 со огледало, Амелиа
  ден 91.659,00/690.604,74kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 3 врати 300, Цвита
  Ормар лизгачки 3 врати 300, Цвита
  Најниско ден 58.306,50/439.310,32kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 150, Цвита
  Ормар лизгачки 2 врати 150, Цвита
  Најниско ден 34.826,25/262.398,38kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 250, Цвита
  Ормар лизгачки 2 врати 250, Цвита
  Најниско ден 48.295,50/363.882,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 200, Цвита
  Ормар лизгачки 2 врати 200, Цвита
  Најниско ден 41.014,50/309.023,75kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар аголен, Цвита
  Ормар аголен, Цвита
  Најниско ден 22.692,60/170.977,39kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Oрмар 3 врати со огледало, Цвита
  Oрмар 3 врати со огледало, Цвита
  Најниско ден 21.888,00/164.915,14kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар 2 врата, Цвита
  Ормар 2 врата, Цвита
  Најниско ден 13.719,00/103.365,81kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Oрмар 4Д/3Ф, Давос
  Oрмар 4Д/3Ф, Давос
  Најниско ден 46.303,80/348.875,98kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 220, Давос
  Ормар лизгачки 2 врати 220, Давос
  Најниско ден 68.134,50/513.359,39kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ормар 2 врати, Јулија
  Ормар 2 врати, Јулија
  Најниско ден 19.054,20/143.563,87kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ормар 3 врати со огледало и фиоки, Јулија
  Ормар 3 врати со огледало и фиоки, Јулија
  Најниско ден 28.576,80/215.311,90kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 200, Цвита
  Ормар лизгачки 2 врати 200, Цвита
  ден 76.345,80/575.227,43kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Oрмар 1Д, Амелиа
  Oрмар 1Д, Амелиа
  ден 18.681,30/140.754,25kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 200, Амелиа
  Ормар лизгачки 2 врати 200, Амелиа
  ден 68.805,30/518.413,53kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 150, Амелиа
  Ормар лизгачки 2 врати 150, Амелиа
  ден 65.977,80/497.109,73kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 150 со огледало, Амелиа
  Ормар лизгачки 2 врати 150 со огледало, Амелиа
  ден 62.207,55/468.702,79kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ормар со 4 врати и 2 фиоки, Паола
  Ормар со 4 врати и 2 фиоки, Паола
  Најниско ден 17.969,40/135.390,44kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар со 1 врата, Паола
  Ормар со 1 врата, Паола
  Најниско ден 7.055,40/53.158,91kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар со 2 врати, Паола
  Ормар со 2 врати, Паола
  Најниско ден 7.055,40/53.158,91kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар со 2 врати и 2 фиоки, Паола
  Ормар со 2 врати и 2 фиоки, Паола
  Најниско ден 10.265,40/77.344,66kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар аголен, Паола
  Ормар аголен, Паола
  Најниско ден 9.623,40/72.507,51kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар лизгачки 220х180, Паола
  Ормар лизгачки 220х180, Паола
  Најниско ден 18.618,00/140.277,32kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар лизгачки 220х220, Паола
  Ормар лизгачки 220х220, Паола
  Најниско ден 23.747,40/178.924,79kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 2 врата, Карла
  Ормар 2 врата, Карла
  ден 11.877,60/89.491,78kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ормар со 3 врати и 2 фиоки, Паола
  Ормар со 3 врати и 2 фиоки, Паола
  Најниско ден 12.833,40/96.693,25kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Ормар 4 врати со огледало, Карла
  Ормар 4 врати со огледало, Карла
  ден 30.429,60/229.271,82kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ормар 3 врати со огледало, Карла
  Ормар 3 врати со огледало, Карла
  ден 22.320,00/168.170,04kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати 250, Амелиа
  Ормар лизгачки 2 врати 250, Амелиа
  ден 86.387,40/650.885,87kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар лизгачки 2 врати со огледало 250, Амелиа
  Ормар лизгачки 2 врати со огледало 250, Амелиа
  ден 74.059,20/557.999,04kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар 2 врата, Амелиа
  Ормар 2 врата, Амелиа
  ден 26.557,80/200.099,74kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ормар 3 врати, Амелиа
  Ормар 3 врати, Амелиа
  Најниско ден 39.519,00/297.755,91kn До ден 39.761,40/299.582,27kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Ормар со огледало 212x200, Адам
  Ормар со огледало 212x200, Адам
  ден 20.216,40/152.320,47kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

1-36 of 63 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK