Ормарчиња за чевли

21 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Oрмарче за чевли 2Ф/2КИП, Либерта
  Oрмарче за чевли 2Ф/2КИП, Либерта
  ден 30.062,50/226.505,91kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Oрмарче за чевли 2КИП, Либерта
  Oрмарче за чевли 2КИП, Либерта
  ден 19.105,45/143.950,01kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ormar s ogledalom za predsoblje 2 vrata, Julija
  Ormar s ogledalom za predsoblje 2 vrata, Julija
  Најниско ден 16.237,65/122.342,57kn До ден 17.092,40/128.782,69kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Komoda 2 vrata 1 ladica i polica, Julija
  Komoda 2 vrata 1 ladica i polica, Julija
  Најниско ден 10.249,20/77.222,60kn До ден 11.104,60/83.667,61kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Klupa za predsoblje 1 vrata i 1 polica, Julija
  Klupa za predsoblje 1 vrata i 1 polica, Julija
  ден 4.688,45/35.325,13kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ormarić za cipele 3 vrata KIP otvaranje, Julija
  Ormarić za cipele 3 vrata KIP otvaranje, Julija
  Најниско ден 15.380,95/115.887,77kn До ден 16.237,00/122.337,68kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ormarić za cipele 3 vrata, Julija
  Ormarić za cipele 3 vrata, Julija
  Најниско ден 13.044,20/98.281,52kn До ден 14.452,75/108.894,24kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kомода 2Ф+2ВР, Луна
  Kомода 2Ф+2ВР, Луна
  Најниско ден 13.433,00/101.210,94kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Komoda za predsoblje 2L+2VR, Davos
  Komoda za predsoblje 2L+2VR, Davos
  ден 15.121,60/113.933,70kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Komoda za predsoblje 2L+2KIP, Davos
  Komoda za predsoblje 2L+2KIP, Davos
  ден 18.925,40/142.593,43kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Ormarić za cipele 2VR, Davos
  Ormarić za cipele 2VR, Davos
  Најниско ден 6.935,50/52.255,52kn До ден 9.636,25/72.604,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Kлупа, Луна
  Kлупа, Луна
  Најниско ден 6.363,00/47.942,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Претходна просторија 1VR / 1L / 2KIP, Порта
  Претходна просторија 1VR / 1L / 2KIP, Порта
  ден 14.076,00/106.055,62kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ормар за чевли 1 врата, Порта
  Ормар за чевли 1 врата, Порта
  Најниско ден 7.429,20/55.975,31kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Фиока за чевли 1 фиока, Порта
  Фиока за чевли 1 фиока, Порта
  Најниско ден 8.238,00/62.069,21kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Oрмарче за чевли/клупа 2 КИП, Оскар лукс
  Oрмарче за чевли/клупа 2 КИП, Оскар лукс
  ден 5.817,50/43.831,95kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Oрмарче за чевли 3 КИП, Оскар лукс
  Oрмарче за чевли 3 КИП, Оскар лукс
  Најниско ден 187,50/1.412,72kn До ден 7.659,60/57.711,26kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Oрмарче за чевли 1 КИП, Оскар лукс
  Oрмарче за чевли 1 КИП, Оскар лукс
  Најниско ден 90,00/678,11kn До ден 3.821,35/28.791,96kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Oрмарче за чевли 2 КИП, Оскар лукс
  Oрмарче за чевли 2 КИП, Оскар лукс
  Најниско ден 136,25/1.026,58kn До ден 5.664,75/42.681,06kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Oрмарле за чевли 2 КИП/отвор, Оскар лукс
  Oрмарле за чевли 2 КИП/отвор, Оскар лукс
  Најниско ден 155,00/1.167,85kn До ден 6.433,05/48.469,82kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Ормарче 2 врати, предсобје Лора
  Ормарче 2 врати, предсобје Лора
  Најниско ден 3.133,65/23.610,49kn
  Попуст: 35%

21 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK