Модуларна кујна

Дури 24 различни елементи овозможуваат врзо и лесно креирање на модуларна кујна од ПРИМА. Со омилената боја на фронт кујните Клара, Јулија, Ела и Реа одберете корпус во бела боја, даб сан ремо или антрацит сива боја.

Со советот од стручните советници на Прима брзо и лесно се креираат модуларните кујни по ваша желба. Мерењето и изработката на 3Д планот на кујната е бесплатно и достапно во сите салони на Прима. За земање мерки и изработка може да договорите термин на еден од телефонските броеви на следниот линк https://www.prima-mebel.mk/lokacii

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет