Маси за пишување

6 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Pаботна маса 1Ф, Анди
  Pаботна маса 1Ф, Анди
  ден 4.289,55/32.319,61kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Работна маса 150 , Тинс
  Работна маса 150 , Тинс
  Најниско ден 5.411,40/40.772,19kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Pаботна маса со 1 фиока,Тинс
  Pаботна маса со 1 фиока,Тинс
  ден 5.645,40/42.535,27kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска фиока, Трентон
  Канцелариска фиока, Трентон
  ден 15.750,00/118.668,38kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Работна маса со полица, Јуниор
  Работна маса со полица, Јуниор
  Најниско ден 3.955,20/29.800,45kn
  Попуст: 40%

6 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK