Блок кујни

10 Продукти

Постави опаѓачки
  • Hit
  Кујна блок 2.6 м , Рита
  Кујна блок 2.6 м , Рита
  Special Price ден 35.100,00 Regular Price ден 54.000,00
  • Hit
  Кујна блок 240см, Нола
  Кујна блок 240см, Нола
  Special Price ден 50.772,15 Regular Price ден 78.111,00
  • Hit
  Блок кујна 1.8, Нола
  Блок кујна 1.8, Нола
  Special Price ден 21.125,00 Regular Price ден 32.500,00
  • Hit
  Кујна блок 240см, Нола
  Кујна блок 240см, Нола
  Special Price ден 26.872,95 Regular Price ден 41.343,00
  • Hit
  Блок кујјна аголна, Уна
  Блок кујјна аголна, Уна
  Special Price ден 37.050,00 Regular Price ден 57.000,00
  • Hit
  Блок кујна, Уна 1,8м
  Блок кујна, Уна 1,8м
  Special Price ден 16.096,60 Regular Price ден 24.764,00
 1. Блок кујна, Луна 2,6м
  Блок кујна, Луна 2,6м
  Special Price ден 43.707,30 Regular Price ден 67.242,00
  • Hit
  Блок кујна 160см, Лора
  Блок кујна 160см, Лора
  Special Price ден 19.435,00 Regular Price ден 29.900,00
 2. Блок кујна 2м, Ела
  Блок кујна 2м, Ела
  Special Price ден 24.254,10 Regular Price ден 37.314,00
  • Hit
  Блок кујна 140cм, Лора
  Блок кујна 140cм, Лора
  Special Price ден 18.525,00 Regular Price ден 28.500,00

10 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет