Наддушеци и заштитни навлаки

Наддушеците се исклучително погодни за спиење на гарнитури за седење и лежаи, бидејќи тие ефективно ги намалуваат преодите на составните места. Наддушеците на ПРИМА се идеално решение за многу потешкотии со кои се соочуваме во потрагата по најудобни и подобри услови за спиење. Тие можат да се користат на сите душеци и ефикасно да ги штитат од влага, да ја продолжат нивната издржливост и да им помогнат да ја задржат оригиналната форма подолго.

6 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Сет за спиење, Кул
  Сет за спиење, Кул
  Најниско ден 3.742,50/28.197,87kn
  Попуст: 50%
  • Sale
  Наддушек, Бејзик Плус
  Наддушек, Бејзик Плус
  Најниско ден 4.740,00/35.713,53kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Наддушек, Мемори Дрим
  Наддушек, Мемори Дрим
  Најниско ден 8.130,00/61.255,49kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Наддушек, Мемори Слип
  Наддушек, Мемори Слип
  Најниско ден 8.670,00/65.324,12kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Наддушек, Латекс
  Наддушек, Латекс
  Најниско ден 8.994,00/67.765,29kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Наддушек, Хиперсофт
  Наддушек, Хиперсофт
  Најниско ден 6.474,00/48.778,35kn
  Попуст: 40%

6 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK