Маси

32 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Градинарска маса, Нево
  Градинарска маса, Нево
  Најниско ден 14.495,00/109.212,58kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Градинарска маса, Коно
  Градинарска маса, Коно
  Најниско ден 12.480,00/94.030,56kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње, ОРДОС
  Маса на развлекувње, ОРДОС
  Најниско ден 98.670,00/743.429,12kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње, ТАРИН НЕО
  Маса на развлекувње, ТАРИН НЕО
  Најниско ден 87.659,00/660.466,74kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Трпезариска маса, Подиум
  Трпезариска маса, Подиум
  Најниско ден 10.913,50/82.227,77kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Трепезариска маса, Бруно
  Трепезариска маса, Бруно
  Најниско ден 11.883,30/89.534,72kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње, Авано
  Маса на развлекувње, Авано
  Најниско ден 39.174,00/295.156,50kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Маса , Пабло
  Маса , Пабло
  Најниско ден 10.343,45/77.932,72kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Маса, Верто
  Маса, Верто
  Најниско ден 35.192,30/265.156,38kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Маса со пуштање, Верто
  Маса со пуштање, Верто
  Најниско ден 41.404,35/311.961,08kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Маса со пуштање, Алдо
  Маса со пуштање, Алдо
  Најниско ден 15.984,15/120.432,58kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Маса со пуштање, Асенсио
  Маса со пуштање, Асенсио
  Најниско ден 60.598,85/456.582,04kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње 120(165х90, Давос
  Маса на развлекувње 120(165х90, Давос
  Најниско ден 24.228,10/182.546,62kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње 160(210)х90, Давос
  Маса на развлекувње 160(210)х90, Давос
  Најниско ден 26.500,50/199.668,02kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Маса на развлекување, Бордо
  Маса на развлекување, Бордо
  Најниско ден 43.492,50/327.694,24kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Маса со пуштање 160(200)x90, Дублин
  Маса со пуштање 160(200)x90, Дублин
  Најниско ден 21.955,05/165.420,32kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Маса, Алдо
  Маса, Алдо
  Најниско ден 8.633,95/65.052,50kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Бар маса, Тенор
  Бар маса, Тенор
  Најниско ден 21.066,00/158.721,78kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Маса со пуштање, Франк
  Маса со пуштање, Франк
  Најниско ден 16.650,00/125.449,43kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Маса со пуштање, Лонаро
  Маса со пуштање, Лонаро
  Најниско ден 74.100,00/558.306,45kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Маса на развлекување, Бруно
  Маса на развлекување, Бруно
  Најниско ден 23.400,00/176.307,30kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Маса, Крос сјај
  Маса, Крос сјај
  Најниско ден 3.839,40/28.927,96kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње фи 110(150)х76, Давос
  Маса на развлекувње фи 110(150)х76, Давос
  Најниско ден 24.228,10/182.546,62kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Маса, Палма
  Маса, Палма
  Special Price ден 3.631,10/27.358,52kn
  Попуст: 45%
  • Sale
  Маса,Понт сјај
  Маса,Понт сјај
  Најниско ден 10.598,90/79.857,41kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Маса на развлекување,Прима
  Маса на развлекување,Прима
  Најниско ден 3.073,20/23.155,03kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Маса , Бура
  Маса , Бура
  Најниско ден 33.000,00/248.638,50kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекување, Антон
  Маса на развлекување, Антон
  Најниско ден 54.593,50/411.334,73kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Маса, Палма
  Маса, Палма
  Најниско ден 3.631,10/27.358,52kn
  Попуст: 45%

32 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK