Троседи

34 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Тросед, Мелодиа
  Тросед, Мелодиа
  Најниско ден 59.500,00/448.302,75kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување II, Катаниа
  Тросед на развлекување II, Катаниа
  Најниско ден 49.490,00/372.882,41kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување, Томас
  Тросед на развлекување, Томас
  Најниско ден 77.259,70/582.113,21kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Тросед, Геа
  Тросед, Геа
  Најниско ден 29.323,00/220.934,14kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Тросед на развлекување, Корнат
  Тросед на развлекување, Корнат
  Најниско ден 29.347,50/221.118,74kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување, Палманова
  Тросед на развлекување, Палманова
  Најниско ден 42.510,00/320.291,60kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување, Талин
  Тросед на развлекување, Талин
  Најниско ден 43.737,75/329.542,08kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед, Матија
  Тросед, Матија
  Најниско ден 61.005,00/459.642,17kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување, Наполеон
  Тросед на развлекување, Наполеон
  Најниско ден 46.480,70/350.208,83kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Тросед со пуштање, Олиб
  Тросед со пуштање, Олиб
  Најниско ден 87.637,50/660.304,74kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување , Локрум
  Тросед на развлекување , Локрум
  Најниско ден 38.808,00/292.398,88kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување, Велебит
  Тросед на развлекување, Велебит
  Најниско ден 59.133,90/445.544,37kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Тросед со пуштање, Вис
  Тросед со пуштање, Вис
  Најниско ден 20.250,00/152.573,63kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Тросед со пуштање, Хвар
  Тросед со пуштање, Хвар
  Најниско ден 24.256,50/182.760,60kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на тазвлекување, Ариа
  Тросед на тазвлекување, Ариа
  Најниско ден 58.203,60/438.535,02kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Тросед на тазвлекување, Брач
  Тросед на тазвлекување, Брач
  Најниско ден 17.992,50/135.564,49kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Тросед, Бергамо
  Тросед, Бергамо
  Најниско ден 62.300,00/469.399,35kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Тросед со пуштање, Дора
  Тросед со пуштање, Дора
  Најниско ден 40.125,00/302.321,81kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед , Палманова
  Тросед , Палманова
  Најниско ден 42.510,00/320.291,60kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Тросед на развлекување, Вермонт
  Тросед на развлекување, Вермонт
  Најниско ден 24.675,00/185.913,79kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Тросед со пуштање, Одеса
  Тросед со пуштање, Одеса
  Најниско ден 26.026,00/196.092,90kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Тросед, Томас
  Тросед, Томас
  Најниско ден 45.894,80/345.794,37kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Тросед на развлекување,Падова
  Тросед на развлекување,Падова
  Најниско ден 27.225,00/205.126,76kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед, Катаниа
  Тросед, Катаниа
  Најниско ден 46.690,00/351.785,81kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Тросед на развлекување, Силба
  Тросед на развлекување, Силба
  Најниско ден 30.302,25/228.312,30kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  trosjed na razvlačenje za svakodnevno spavanje
  Тросед на развлекување, Дрезден
  Најниско ден 32.812,50/247.225,78kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед II, Катаниа
  Тросед II, Катаниа
  Најниско ден 46.690,00/351.785,81kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Тросед на развлекување, Вантед
  Тросед на развлекување, Вантед
  Најниско ден 25.500,00/192.129,75kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Тросед на развлекување , Катаниа
  Тросед на развлекување , Катаниа
  Најниско ден 49.490,00/372.882,41kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Тросед на развлекување , Маре
  Тросед на развлекување , Маре
  Најниско ден 20.250,00/152.573,63kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Тросед на развлекување, Малајка
  Тросед на развлекување, Малајка
  Најниско ден 24.693,00/186.049,41kn
  Попуст: 25%

34 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK