Акција

1-36 of 73 items

Page
Постави опаѓачки
  • Premium
  Голема гарнитура во облик на буквата, Мелодиа
  Голема гарнитура во облик на буквата, Мелодиа
  ден 129.600,00/17.200,88€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура, Матија десен агол
  Аголна гарнитура, Матија десен агол
  ден 124.740,00/16.555,84€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Голема аголна гарнитура во облик на буквата П, Оливер
  Голема аголна гарнитура во облик на буквата П, Оливер
  ден 113.160,00/15.018,91€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура, Мелодиа
  Аголна гарнитура, Мелодиа
  ден 100.080,00/13.282,90€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Асенсио, столици и фотења Тенор
  Комплет маса на развлекување Асенсио, столици и фотења Тенор
  Најниско ден 93.863,25/12.457,79€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Голема аголна гарнитура со пуштање, Оливер
  Голема аголна гарнитура со пуштање, Оливер
  ден 92.940,00/12.335,26€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање, Катаниа
  Аголна гарнитура со пуштање, Катаниа
  ден 90.216,00/11.973,72€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура, Маттиа
  Аголна гарнитура, Маттиа
  ден 87.570,00/11.622,54€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура со двосед на пуштање, Катаниа
  Аголна гарнитура со двосед на пуштање, Катаниа
  ден 83.160,00/11.037,23€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова лево агол
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова лево агол
  ден 74.454,00/9.881,74€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол
  Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол
  ден 74.454,00/9.881,74€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова лев агол
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова лев агол
  ден 72.000,00/9.556,04€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова десен агол
  Аголна гарнитура на развлекување, Палманова десен агол
  ден 72.000,00/9.556,04€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Регал за дневна соба, Давос
  Регал за дневна соба, Давос
  ден 62.957,40/8.355,88€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура, Оливер десен агол
  Аголна гарнитура, Оливер десен агол
  ден 59.700,00/7.923,55€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Аголна гарнитура, Оливер лев агол
  Аголна гарнитура, Оливер лев агол
  ден 59.700,00/7.923,55€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Давос
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Давос
  Најниско ден 57.157,20/7.586,06€ До ден 60.290,45/8.001,92€
  Достапно во повеќе варијанти
 1. Регал за дневна соба, Порта
  Регал за дневна соба, Порта
  ден 51.375,60/6.818,71€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Регал за дневна соба, Давос
  Регал за дневна соба, Давос
  ден 50.535,00/6.707,15€
  Достапно во повеќе варијанти
 2. Комплет маса на развлекување Франк 160(200)х90 и столици Давос
  Комплет маса на развлекување Франк 160(200)х90 и столици Давос
  Најниско ден 46.655,70/6.192,28€ До ден 48.857,10/6.484,45€
  Достапно во повеќе варијанти
 3. Регал за дневна соба, Порта
  Регал за дневна соба, Порта
  ден 42.484,20/5.638,62€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  • Premium
  Тросед, Томас
  Тросед, Томас
  Најниско ден 39.338,40/5.221,10€
 4. Полица за дневна соба, Порта
  Полица за дневна соба, Порта
  ден 38.041,80/5.049,01€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  • Premium
  Двосед, Томас
  Двосед, Томас
  Најниско ден 35.707,20/4.739,16€

1-36 of 73 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK