dostava u cijeloj zemlji

Побарај го својот бесплатен примерок за инспирација

Naruči svoj katalog na kućnu adresu!

Сакаш твојот дом или апартман да имаат “она нешто”? Ти сакаш модерен дизајн или пак ретро, минимализам или богатство од луксузни детали.... Прелистај го Прима ентериери каталогот и побарај идеја за опремување на сите простории со хрватски мебел. На дури 216 страници, каталогот има испирација за секого. Не губи време барајќи инспирација на бесплатниот интернет! Нека инспирацијата стигне на твојата адреса. Пополни го формуларот и побарај го својот примерок од Прима ентериери каталогот.

Discounts

АКЦИЈА

попусти од 20-70% додека не траат резервите

Актуелни флаери

октомври 2021.

 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет