Фатете го бранот на големи летни попусти

Добре дојдовте во периодот на големи летни намалувања од новиот леток на Прима! Салоните на Прима ве очекуваат со големи попусти од 4 јули до 7 август.  Ова е прилика во кој можете да го освежите домот и во жешките денови. Прима. 

 

Проверете зошто нашиот француски кревет Лето е идеален за секое лето. За време на јулскиот леток на Прима дојдете во салоните на Прима каде што ви го нудиме по намалена цена од 37.118 денари. 

 

 

Место за сериозно добри разговори. Аголна гарнитура Дора која за време на летните намалувања од 4 јули до 7 август е со намалена цена од 47.944 денари.

 

 

Блок кујната Пиа чека на твојот најдобар рецепт. Со намалување од 59 % за време на ова летно намалување ви ја нудиме по цена од 44.350 денари.

 

 

Имате мал стан? Нема проблем! Тука е Вис – лежајот на извлекување кој за време на летните намалувања од 4.7 до 7.8 е со цена од 21.024 денари.

 

 

За сонот да стане стварност... Адриана француски лежај по одлична цена од 38 193 денари само во периодот од 4 јули до 7 август.

  

 

За голема радост на сите – Алегра со супер боја и исто таква цена – само 40 124 данари. 

 

 

Кога на домот му недостасува убава енергија, Бела е тука да го исполни просторот со својата боја и удобност. Дојдете во салоните на Прима и искористете ја цената од 32 402 денари за време на летните намалувања.  Проверете ги намалувањата на гарнитурите од новиот леток на Прима.

 

 

Главната ѕвезда меѓу аголните гарнитури Орион е подготвена за големи дружби J. За време на летокот Летно намалување кое трае од 4 јули до 7 август, ви ја нудиме по цена од 59 841 денари.

 

 

Блок кујната Нера има задача да ве одушеви со својот сјај и квалитет. Во периодот од 4.7 до 7.8 во сите салони на Прима ви ја нудиме по цена од 54 868 денари. Ве очекуваме!

 

 

 

 

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет