Blog

Холандска атмосфера на спалната соба со хрватски потпис

Брзото темпо на денешницата носи многу стрес и се повеќе ја нагласува потребата одморот, без оглед на неговото времетраење, да биде квалитетен. За добар одмор, многу е важно да имате спална соба која претставува место на сигурност и мир.

Дознај повеќе

ПРИМАмлива среда -35% на трпезариски маси и столици, модуларни и блок кујни

Примамлива среда повторно е тука за вас во сите салони на Прима мебел! 27.1.2021. ја одбележуваме ПРИМАмливата среда во која како  и во секоја Примамлива среда ќе имаме одлични попусти!

Дознај повеќе

 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет