Оваа Атрактивна акција мириса на лето

Летото полека но сигурно пристигнува во салоните на Прима, со уште една Атрактивна акција. Од 6-19 јуни искористете ги попустите до 50% отсто на тапацираните гарнитури и клуб-масички, регали и комоди, како и попустите од 30 % на претсобјата и 20 % на декорациите за дом. Ве очекуваме!

 

 

Оваа Атрактивна акција подновете се со нов регал или комода кои се по намалени цени од 25-50% во салоните на Прима. Пречекајте го летотото со стил!

 

 

Првиот впечаток е најбитен. Дојдете во салоните на Прима за време на Атрактивната акција или одберете некое од нашите претсобја кои се по намалена цена до 30%. Пречекајте ги гостите со стил! 

 

 

Оваа предлетна Атрактивна акција ви нуди попусти на сите декорации до 20%. Деталите ја создаваат големата слика.Ве очекуваме!

 

И неверојатни намалувања ве чекаат во салоните на Прима. Побрзајте и опремете се со нова гарнитура веќе од 27.767 денари, тапациран кревет од 34.220 денари или лежај по цена од 27.767 денари. Ве очекуваме! 

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет