Летни сништа во новиот леток на Прима

Овој леток на Прима е преполн со летни изненадувања. Од 6.6 до 3.7 Ве очекуваат најниски цени и слатки сништа. Проверете повеќе на следниот линк. 

 

Дозволете му на летото да влезе во вашиот дом. Во Новиот леток на Прима ќе најдете модуларни гарнитури по намалени цени до 40%.

 

 

Дозволете си воздишка. На Драј Стронг Плус душеците на Прима кои се по намалена цена до 45 % сништата се најслатки.

 

 

Нов леток за слатки сништа. Дојдете во салоните на Прима и одберете го вашиот омилен кревет по намалена цена од 50 %

 

Новиот леток е полн со летни изнанадувања меќу кои и прекрасната маса Аруна на која може да поминете бесценети моменти а сега по намалена цена од 40%. Пречекајте ги гостите со стил.

 

Готвењето е полесно и позабавно во кујната Нола која во Новиот леток ќе ја најдете по намалена цена од 30%

 

 

Во новиот леток можете да го најдете Бокс спринг креветот Рони. Слатките сништа започнуваат сега. Ве очекуваме во салоните на Прима.

 

 

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет